Precedenta
Companie

Salonul de mariaj "DressART"

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Salonul de mariaj "DressART"

Adauga in favorite
Rating : 75

DressART – tentația să fii irezistibilă !

Salonul de mariaj DressART prezintă rochii exclusive și rafinate de la cele mai prestigioase branduri ale modei nupțiale. Vă propunem rochii din cele mai frumoase colecții.

Rochiile noastre reflectă sensibilitatea și feminitatea oricărei mirese, creînd o imagine cu adevarat specială. Fine și lejere, din țesături fluide, ele îți vor cuceri cu siguranță inima, iar iubitul tău va rămine uimit de senzualitatea ținutei alese și nu veți uita niciodată momentul cind ați spus ”DA”.

Vino să descoperi un sortiment variat care îți dă posibilitate să alegi o rochie perfectă pentru o nuntă perfectă pentru că rochiile noastre sînt caracterizate printr-o originalitate deosebită și sînt create pentru a-ți sublinia silueta atrăgătoare. Splendoarea lor nu va lăsa indiferenta nici o mireasa și îți va dărui momente magice deosebite.

Rochiile din salonul DressART emană farmec și rafinament, în astfel de rochie de mireasă cu siguranță vei atrage atenția iubitului tau cu ținuta modernă și sofisticată.

Consultanții salonului DressART te vor ajuta să-ți găsești rochia visurilor tale, iar pentru a crea o imagine desăvirșită îți vor propune accesorii și bijuterii deosebite.


DressART – tentația să fii irezistibilă !

Contacte și detalii

Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie