Precedenta
Companie

Restaurant "Manhattan"

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 5.00

Restaurant "Manhattan"

Adauga in favorite
Volum:
120 чел.
Pret:
0 Lei

Restaurantul hotelului Manhattan este localul ideal pentru organizarea unei ceremonii de lux. Sala de banchet fastuoasă și decorată cu gust găzduiește de la 70 la 120 de invitați.

Acest local va fi cel mai bun fundal pentru nuntă, aniversare, botez, serată corporativă sau petrecere de prieteni.

Meniul restaurantului conține cele mai bune specialități din bucătăria moldovenească, americană și europeană. Marea varietate de bucate și gustul lor rafinat nu va lăsa indiferent nici un oaspete al petrecerii!

Managerii amabili, care găsesc abordarea individuală pentru fiecare client și personalul profesionist vor face totul pentru ca ceremonia să decurgă perfect și să se memorizeze ca un divertisment plăcut fiecărui invitat la sărbătoarea D-stră. 

În plus, hotelul Manhattan propune tinerilor căsătoriți să-și petreacă prima noapte conjugală în una din cele mai luxoase camere din hotel.O astfel de noapte frumoasă și neobișnuită va fi o aventură cu adevărat de neuitat a cuplului de tineri.

Mai mult decît atît, restaurantul Manhattan propune îndrăgostiților o cină romantică pe acoperișul hotelului. Lumînari, muzică discretă, aer liber, bucate delicioase și peisaj frumos, toate se reunesc în locul perfect pentru a spune jumătății D-stră acele cuvinte importante, pe care le așteaptă!


Hotelul și restaurantul Manhattan sunt localurile, de care pot fi legate
cele mai plăcute amintiri romantice ale D-stră!

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie