Precedenta
Companie

Restaurant MiaDora

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 5.00

Restaurant MiaDora

Adauga in favorite
Volum:
300 чел.
Pret:
0 Lei

Restaurantul Miadora: The Unique. The Queen

Restaurantul MIADORA – unul dintre cele mai elegante si stilate locatii din Chisinau!

Aici ati putea sarbatori fie o nunta, o zi de nastere, un eveniment corporativ, o aniversare, precum si orice alt eveniment important din viata dvs. Cei 16 ani de experienta in organizarea petrecerilor, ne permit sa transformam orice ceremonie intr-un eveniment de neuitat, care va va ramane in memorie pentru tot restul vietii. Atmosfera minunata, bucate delicioase si personal bine instruit – reprezinta cu adevarat, o receptie regala!

Pasind in curtea restaurantului MIADORA, va veti scufunda intr-o epoca antica, unde coloanele si statuile se impletesc elegant cu elemente de fast si romantism. Zona interioara a restaurantului este acoperita de peluza englezeasca care, in combinatie cu un sistem de irigare bine conceput, contribuie la formarea unui microclimat special cu predominanta de ozon. Havuzul unic, de altfel si cascada, ce se afla pe teritoriul localului creeaza o stare de spirit cu adevarat poetica a multor iubitori de frumos!

Timpul ne-a învăţat să alegem calitatea. De altfel, unicul motiv pentru care am adoptat o atitudine perfecţionistă este strâns legat de cei, pentru care muncim cu dăruire de sine. Or, Miadora este gazda firilor nobile.

Mai fideli ca oricând, oaspeţii ne-au cultivat dorinţa sinceră de a prelua o manieră absolut specifică de activitate. Aşadar, noi creăm în mod consecvent o şcoală înaltă a deservirii. De la discreţie şi respectarea strictă a protocolului în cadrul unei întâlniri de afaceri, pe care aţi fixat-o în localul nostru, până la adevăratul spectacol al artei culinare în timpul unui festin de zile mari – toate însuşite cu desăvârşire pentru Oaspetele drag, cel care ştie să pună preţ pe calitate.

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie