slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left
Precedenta
Companie

Salon de mariaj "Diva"

Urmatoarea
Companie

Salon de mariaj "Diva"

Adauga in favorite


Salonul de nuntă «Diva» este o reprezentanță de exclusivitate a modelelor de rochii de la EddyK. și a modelelor de la FaraSposa în Republica Moldova.
Colecțiile de rochii de la EddyK. sunt create de adevărați experți ai tendințelor modei moderne. Rochiile frumoase şi elegante de laEddyK. vor fi pe plac chiar şi celor mai capricioase mirese.

La salonul «Diva», printre gama largă de modele, Vă puteți alege pentru sine o rochie idealăîn care veți arăta superb. Colecțiile splendidede la Eddy K. sunt făcute astfel încât fiecare mireasăîși va găsi numaidecât rochia sa de mireasă pentru cea mai importanta zi din viața sa.
Rochiile de la FaraSposa–sunt siluetesubţiri, modele elegante şi de lux, care combină ţesături fine, cu dantelă şi cristale de laSwarovski - exact ceea ce dictează astăzi moda de nuntă pentru miresele moderne.

Consultanțiisalonului «Diva» Vă vor ajuta să alegeţi nu numai o rochie, dar și diferite accesorii de nuntă. Și anume ei vă vor ajuta să vă facăchipul dvs. complet şi unic.
În secțiunea "Imagini", puteţi explora modele de rochii de mireasă, iar modelul care va plăcutveți putea să-l măsurațila salonul «Diva».

Prețul vânzare / chirie de la 300 la 1.500 de euro.
Pe site-ul www.eddyk.com este prezentat catalogul complet de modele, precum şi a accesoriilor care pot fi livrate la comandă.


Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie
Contacte