slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left
Precedenta
Companie

Restaurant ARUS

Urmatoarea
Companie

Restaurant ARUS

Adauga in favorite
Volum:
150 чел.
Pret:
0 Lei

Arus este un restaurant cochet care știe să uimească plăcut invitații săi și să le ofere clipe magice pe care aceștia le vor ține minte mult timp înainte!

Restaurantul își are locația chiar în centru Chișinăului pe strada Ciuflea 38 fapt care îl face să fie foarte accesibil pentru oaspeții săi dar tot odată să fie ferit de aglomerația străzilor centrale ale capitalei. Curtea localului este asigurată cu pază fizică iar invitații pot să parcheze automobilul personal în interiorul acesteia.

La începutul anului 2015 restaurantul a trecut printr-o renovare care a creat un anturaj nou care poate fi caracterizat ca fiind clasic-romantic.Albul imaculat a coloanelor și pereților în combinație cu culoarea brun-roșcată a mobilierului și a altor elemente stilistice, fac ca decorul să fie potrivit pentru orice tip de festivitate. Datorită stilului implementat, restaurantul poate fi redecorat cu ajutorul unui designer sau în conformitate cu tematica petrecerii care urmează să fie găzduită în incinta acestuia.

Deși capacitatea sălii este de 150 de locuri, atmosfera din interior pare una familială grație eleganței oferite de accesoriile folosite la ornarea sălii. Încăperea este dotată cu sistem de supraveghere video pentru un grad înalt de siguranță și sistem de ventilare și climatizare a aerului pentru confortul oaspeților.

Din decorul sălii, face parte și o scenă care e special amenajată în centru încăperii pentru formațiile de muzicieni sau lăutari, ca aceștia să încânte invitații de la ceremonie.

Restaurantul foarte ușor se transformă într-o sală de conferințe care poate găzdui diferite evenimente business datorită echipamentele audio (microfon, boxe, amplificator) și video (proiector, ecran) sau a tablei pentru flipchart.

Pentru că practic la orice eveniment sunt invitați și oaspeți de peste hotare restaurantul Arus le oferă acestora prețuri speciale pentru cazare în incinta hotelului cu același nume care face parte din complex. Astfel invitații dumneavoastră nu vor trebui să-și facă griji pentru deplasarea prin capitală înainte sau după eveniment.

Tinerii care își sărbătoresc sărbătoare nunții beneficiază de cazare gratuită într-o cameră de lux ca bonus din partea administrației.

Iar pentru că nici o ceremonie nu se trece fără o masă bogată, bucătarii noștri vă vor bucura cu numeroase bucate delicioase din bucătăria națională și cea europeană care sunt pregătite doar din produse proaspete pentru ca gustul preparatelor să fie desăvârșit. Măiestria bucătarilor este pusă în valoare de profesionalismul chelnerilor care vor avea grijă să deservească festivitatea dumneavoastră la cel mai înalt nivel!

Restaurantul Arus este o alegere potrivită pentru orice eveniment deoarece vă oferă o gamă largă de servicii de calitate care vor face ca petrecerea să fie de neuitat!

Vă așteptăm cu drag în restaurantul nostru!

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie