slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

Blog-ul nostru

 

AICI ÎMPĂRTĂȘIM ACTIVITĂȚILE NOASTRE, PARTICIPĂRILE DIVERSE EVENIMENTE ETC.

+Добавить Категории
Дата: 

Lecţia deschisă la coreografia primului dans al mirilor de la Dallas Dance Studio şi MirNevest.md

La data de 4 august a avut loc lecţia deschisă la coreografia primului dans al mirilor de la Dallas Dance Studio şi MirNevest.md!

Постановка свадебного танца в Кишиневе

«Dansul mirilor este un aspect tradiţional şi inseparabil a naşterii unei noi familii. Când tânărul soţ cu admiraţie se mişcă în ritm de dans alături de soţia sa, aratându-şi dragostea, trăind sentimente de mândrie şi tandreţe. Când tânăra soţie cu adoraţie îşi priveşte alesul inimii, pe care e gata să-l urmeze toată viaţa şi datorită căruia toate acestea se întâmplă cu ea. Dacă nu v-aţi avea unul pe celălalt, nimic din toate acestea nu s-ar fi întâmplat, iar dansul e un moment sacru, când simţiţi că tot ce vă înconjoară e real, iar voi aparţineţi unul celuilalt. Voi sunteţi o familie nouă şi voi sunteţi dragostea.» – spune coreograful primului dans al mirilor, Alla.

Постановка свадебного танца в Кишиневе

La această lecţie, cuplurile au învăţat mişcările de bază ale dansului, dar şi să se simtă mai bine. Prin intermediul dansului s-au descoperit şi au reuşit să devină un tot întreg în această sublimă formă a artei.

«În timpul orei, cuplul este nevoit să depună eforturi maxime pentru a-şi simţi mai profund partenerul, să-l ajute să memorizeze şi să repete mişcările de dans, de a găsi o formă mai accesibilă de relaţionare, să înveţe să comunice din priviri, să fie sobri, flexibili, blânzi şi iubitori.» – îşi împărtăşeşte impresiile coreograful.

Cuplurile care au frecventat lecţiile noastre au primit cadouri din partea studioului şi a partenerilor, dar şi emoţii de neuitat!Dallas Dance Studio>>