slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

In Ospetie la...

 
+Добавить Категории
Дата: 

În ospeţie la Jumbo «Paradisul Nunţilor»


În cadrul proiectului «În ospeţie la...», MirNevest.md a vizitat etajul pentru nunţi din Centrul Comercial Jumbo.

Paradisul Nunţilor la Jumbo

Paradisul Nunţilor la Jumbo

Centrul Comercial Jumbo invită pe toţi cei, care se pregătesc de nuntă, să viziteze etajul pentru nunţi, unde mirii pot găsi un adevărat Paradis pentru organizarea acestor evenimente!Paradisul Nunţilor la Jumbo

«Paradisul Nunţilor» din Centrul Comercial Jumbo înseamnă consultaţii profesionaleoferte avantajoase şi cel mai important, spiritul sărbătorilorSpecialişti cu o experienţă bogată şi peste 40 de saloane de mariaj vor ajuta miresele să găsească rochia perfectă. 

Paradisul Nunţilor la Jumbo

Paradisul Nunţilor la Jumbo

Cele mai în vogă şi stilate colecţii de rochii de nuntă, de la cele mai renumite branduri din Italia, Spania, Franţa, Germania, SUA, Rusia. Rochia de nuntă poate fi cumpărată, închiriată sau cusută la comandă individuală.

Paradisul Nunţilor la JumboÎn Jumbo a fost prezentată o diversitate vastă de ţinute de seară pentru nănaşe, mame, domnişoare de onoare şi pentru toţi cei, care au nevoie de o ţinută superbă pentru orice eveniment important. De asemenea, rochii pentru copii şi micile prinţese.

Paradisul Nunţilor la Jumbo

Aici mirii pot găsi şi toate accesoriile necesare pentru viitoarea ceremonie, fie invitaţii pentru nuntă, bomboniere sau elemente de decor. Agenţiile de mariaj, studiourile de decor, saloanele de înfrumuseţare, servicii foto şi video – un spectru larg de servicii care pot fi găsite sub un singur acoperiş!Paradisul Nunţilor la Jumbo

«Paradisul Nunţilor» în Centrul Comercial JUMBO invită viitorii miri!
CC Jumbo: bdDecebal, 23. ChişinăuMoldova
 

Priviţi foto >>