Ideia de a petrece nuntă în apă este numai perfectă pentru verile fierbinți. Această inspirație vine de la Anne Jang, o organizatoare de nunți, designer și artistă din Seoul, Coreea de Sud.
Nunțile moldovenești sunt deosebite grație tradițiilor frumoase transmise din generație în generație. Deși, în timp, nunțile devin tot mai moderne, tradițiile sunt respectate, căci fără ele dispare farmecul evenimentului. Complexul Ciocârlia, amplasat la 1 km de capital, în inima pădurii, este locația unde au loc cele mai frumoase nunți, pentru că aici există toate condițiile pentru ca nunta, mare sau mică, în sală sau la terasă, să fie spectaculoasă. Anume aici tradițiile capătă și mai mult farmec! Iată 5 dintre acestea fără de care nu are loc nici o nuntă de la Ciocârlia.
1. Întâmpinarea oaspeților
Este momentul când oficial începe nunta. Anume atunci, sună tradiționalul Marș, iar oaspeții rând pe rând felicită mirii. Dacă evenimentul are loc în perioada rece a anului, atunci sala mare de la Ciocârlia, cu peste 250 de locuri, e perfectă în acest sens, dar dacă afară deja e cald, atmosferă exterioară, decorul din lemn alb, vor face acest moment unul inegalabil. Cu atât mai mult, vă vor bucura ochii fotografiile și imaginile video, pentru că locația e chiar una de poveste. Anume în acest moment, oaspeții vor descoperi Candy-barul pregătit de maeștrii patiseri de la complex, care cu siguranță nu-i vor lăsa indiferenți.
2. Legatul Nașilor
O tradiție strămoșească, care însă e păstrată cu sfințenie la nunțile moldovenești. Este un moment sensibil, pentru că, acum, oficial nașii devin părinții spirituali ai cuplului. Acest moment are loc la prima masă, astfel că toți oaspeții urmăresc cu mare atenție întreg procesul. La Ciocârlia, sălile de nuntă (30-200 de locuri) sunt special amenajate pentru a scoate în evidență aceste momente speciale, astfel încât tradițiile să capete și mai multă valoare.
3. Colacul Miresei
Ce fel de mireasă fără colac? Așa ceva nu există la nunțile din R. Moldova! Este momentul când, conform tradiției, se află cine e șeful în casă, colacul fiind rupt de mire și mireasă. Ulterior, bucăți din acesta e împărțit tuturor oaspeților, pe motiv că aduce noroc. Cu siguranță, colacul miresei e o tradiție care nu poate fi neglijată!
4. Dansatul sarmalelor
Masa caldă este cea mai importantă masă la nuntă, căci anume după aceasta are loc închinatul! Anume aici sunt servite bucate ce au menirea de a topi oaspeții, de aceea bucatele trebuie să fie cu adevărat savuroase. Cu siguranță, sarmalele sunt vedeta! Chelnerii le aduc mesenilor în timp ce dansează, astfel că aceștia au parte de un adevărat show! În frunze de viță de vie sau varză, cu multă carne și legume, servite cu smântână de casă, sărmalele de la Ciocârlia vor face nunta și mai frumoasă, iar oaspeții și mai fericiți! Fiți siguri că bucătarii complexului Ciocârlia, cu peste 10 ani de experiență, știu cum să le prepare astfel că chiar și cei mai pretențioși oaspeți să fie topiți e gustul lor!
5. Aruncarea buchetului miresei
Pe final de nuntă, mireasă aruncă buchetul către fetele care un sunt încă nemăritate. O tradiție frumoasă, fără de care chiar un există nici o nuntă! Momentul este unul absolut fantastic dacă și anturajul este unul deosebit! La complexul Ciocârlia, în orice colț nu ați fi, fiți sigur că e frumos și deosebit!
Creați momente memorabile la nunta dvs. împreună cu noi!
Pentru detalii și rezervări contactați complexul de restaurante Ciocârlia!
+373 79500003
Complexul de restaurante Ciocârlia
Suntem și pe rețele de socializare
Ideia de a petrece nuntă în apă este numai perfectă pentru verile fierbinți. Această inspirație vine de la Anne Jang, o organizatoare de nunți, designer și artistă din Seoul, Coreea de Sud.
Nunta de iarnă în tren creată de organizatorul de nunți și artistul Anne Jang din Seoul (Coreea), folosește inteligența artificială de excepție.
Fantezia artistei și cofetarului AliceChow este capabilă să transforme un tort de nuntă obișnuit într-o capodoperă de artă unică. Ați dori să vedeți una dintre aceste capodopere pe masa nunții dvs.?