slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left
Предыдущая
компания

Acrilat WoodBox - accesorii de nuntă și suvenire

Следующая
компания
Data: 

Accesorii și decorațiuni din lemn pentru nunți de la Acrilat WoodBox

Accesoriile de nuntă sunt utile pentru a crea dispoziția necesară și a face sărbătoarea dumneavoastră unică și de neuitat. Acrilat WoodBox oferă decor original pentru nunți, suvenire și diverse produse din placaj.
 
Tăblițe cu numele mirelui și miresei, litere, inscripții, inițialele tinerilor căsătoriți. 
În funcție de cerințele clientului, vom face literele și inscripțiile de orice fel și dimensiune, acestea pot fi un decor minunat pentru ședința foto de nuntă. O deosebită atenție acordăm inițialelor mirelui și miresei, care sunt cartea de vizită a fiecărei nunți.
 
Umeraș de nuntă
Acest accesoriu modern este adesea folosit pentru rochia de mireasă sau costumul mirelui, dar poate fi folosit și în alte scopuri, fiind parte componentă a unei fotografii originale. Producem umerașe de nuntă frumoase din lemn, cu numele mirelui și miresei și ținem cont de dorințele clienților.
 
 
Monograme
Fiecare monogramă de nuntă este individuală, ca și nunta în sine. Cu ajutorul unui astfel de accesoriu, puteți decora o masă festivă sau un podium pentru tineri.
 
 
Topperi pentru tortul de nuntă
Tortul de nuntă este coarda finală a serii, de aceea el trebuie să fie memorabil pentru oaspeți. Să obțineți acest lucru vă vor ajuta topperii pentru tort. Oferim o varietate bogată de topperi cu figurine, inscripții, ornamente etc.
 
 
Numărul de pe masă
Ordinea de organizare la o masă mare de nuntă este foarte importantă. Pentru aceasta se potrivesc perfect numerele elegante din lemn, care vor ajuta toți oaspeții fără agitație să își ocupe locurile.
 
 
Indicatoarele și tăblițele
Sunt un alt accesoriu necesar pentru organizarea spațiului nunții. Indicatoarele și tăblițele pot fi folosite pentru înregistrarea căsătoriei la aer liber, la evenimentele cu mulți oaspeți etc. După cerințele dumneavoastră vom produce indicatoare și tăblițe cu orice text și design.
 
 
Stand-uri pentru dulciuri
Candy barul frumos este unul dintre principalele decorațiuni ale unui banchet de nuntă. Faceți-l special cu ajutorul suporturilor noastre spectaculoase. Varietatea de forme și modele vă va surprinde plăcut.
 
 
Arcuri de nuntă
Arcul nunții simbolizează intrarea tinerilor într-o nouă viață de familie, care va fi lungă și fericită. Putem produce arcuri frumoase de nuntă din lemn, conform designului individual.
 

Chișinău, str. Albișoara 17 
(+373) 78 94 51 29 Ira
(+373) 78 56 11 65 Lena