Precedenta
Companie

La Provence Banquet Hall

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 5.00

La Provence Banquet Hall

Adauga in favorite
Rating : 166.5
Volum:
160 чел.
Pret:
0 Lei
Noua sală de banchet din Chișinău, La Provence Banquet Hall, vă invită să vă cufundați în liniștea și atmosfera plină de fericire a Provence-ul francez. Sală spațioasă, cu 160 de locuri, amenajată în cele mai bune tradiții ale sudului francez. Nuanţele delicate, pastelate, coloanele din stuc, peisajele mediteraneene pe pereți şi flora vie și colorată, pe terasa restaurantului vor crea un sentiment de cufundare totală într-o lume complet diferită. Sala de banchet oferă bucătărie rafinată, muzică excelentă și servicii perfecte.
 
Oaspeții dumneavoastră vor fi plăcut surprinși de interiorul elegant și confortabil, munca coordonată a chelnerilor, și desigur, bucatele delicioase, preparate cu dragoste, de bucătarii noștri. Nunta sau orice altă sărbătoare în pereții La Provence Banquet Hall, va fi memorată de dumneavoastră și invitații voștri pentru tot restul vieții, lăsând cele mai plăcute impresii . 
 
Dacă încă nu ați găsit unde să petreceți sărbătoarea - La Provence Banquet Hall va fi cel mai bun loc pentru ea. Special pentru ziua deschiderii, este planificată o acțiune unică «all inclusive». Făcând o comandă de 1000 lei / persoană, veți primi băuturi alcoolice gratuit, cu sistemul „all inclusive“. Mai mult decât atât, noi oferim clienților noștri reduceri speciale: Luni, Marți, Miercuri - 20%; Joi-15%, Duminică - 10%.

 

Încă staţi pe gânduri, unde să petreceţi cea mai memorabilă sărbătoare din viaţa Dumneavoastră? Veniţi la restaurantul nostru, şi noi vă vom ajuta! La Provence Banquet Hall - locul, unde visurile se îndeplinesc!

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie