Precedenta
Companie

Banquet Premium

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 5.00

Banquet Premium

Adauga in favorite
Rating : 64
Volum:
140 чел.
Pret:
0 Lei


Restaurantul Banquet Premium este dotat cu toate cele necesare pentru desfăşurarea unui eveniment la cel mai înalt nivel. Două săli de banchet, cu o capacitate de 110 - 140 de persoane, perfectepentru o ceremonie de nuntă, botez şi sărbători de familie.În restaurant sunt create toate condiţiile pentru desfăşurarea evenimentelor: sisteme de ventilaţie şi aclimatizare, televizoare LCD,echipament audio şi video profesional , o zonă de parcare confortabilă.De asemenea, restaurantul Banquet Premium are și o terasă spaţioasă.

Ce ţine de meniu, trebuie să recunoaştem cămasa festivă va fi plină de cele mai gustoase bucate, bine gândite şi alese de talentatul bucătar-şef, luând în consideraţie preferinţele fiecărui client. Restaurantul oferă o mare alegere de vinuri, atât de la vinificatorii locali, cât şi de la cei străini.

În calitate de cadou, Banquet Premium vă oferă arca, căsuţa decorativă pentru plicurile cu bani, construcţie pentru banner, candelabre de nuntă, vaze pentru flori, cameră pentru miri.

Fiecare sărbătoare e deosebită, de aceea, depunem maximum efort ca evenimentul să fie memorabil, iar locaţia evenimentului să rămână în amintire plină de căldură şi recunoştinţă.

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie