Precedenta
Companie

Restaurant "Soroca"

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Restaurant "Soroca"

Adauga in favorite
Volum:
0 чел.
Pret:
0 Lei

Nunta e un eveniment cu adevărat de neuitat, pe care îţi doreşti să-l petreci în cel mai bun loc! Vă propunem să petreceţi sărbătoarea Dumneavoastră în restaurantul nostru confortabil "Soroca"! Fiind în inima unui mic oraș istoric din Soroca, pe malul frumosului râu Nistru și minunata natură a Moldovei, restaurantul nostru combină spiritul unic al stilului național și cel european.

O sală încăpătoare cu o capacitate de 180 de persoane sau o sală mică pentru 20 persoane, o atmosferă plăcută, caldă, cu o bucătărie delicioasă și personal amabil va face nunta Dumneavoastră de neuitat. Iar cadourile și surprizele pentru tinerii căsătoriţi, și ajutorul în organizarea ceremoniei de nuntă, vor face nunta Dumneavoastră unică în toate sensurile.

O parcare mare, păzită, o terasă confortabilă, o abordarea individuală pentru fiecare ceremonie - aceasta este ceea ce vă oferim din toată inima. Cu mare plăcere și bucurie vă propunem organizarea zilelor de naștere, cumetrii, botezuri, baluri de absolvire şi multe alte evenimente!

La noi vin oaspeţi din toată Moldova, iar noi îi întâlnim cu un suflet ospitalier! Venind la noi o dată, veţi dori să veniţi din nou!

Turul virtual îl puteți viziona aici! >>>



Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie