slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left
+Добавить Категории +Добавить Категории
Дата: 

A avut loc nunta lui Dorin Chirtoacă şi a Anişoarei Loghin

Primarul de Chişinău, Dorin Chirtoacă, a părăsit rândurile burlacilor şi şi-a pus temelia vieții de familie cu jurnalista şi o veche dragoste a politicianului, Anişoara Loghin. Ceremonia oficială a avut loc vinerea trecută în Oficiul Stării Civile din sectorul Centru, la care, mirii au venit cu un transport neobişnuit. Maşina aleasă de Dorin Chirtoacă, care a fost în fruntea cortegiului cu care au venit mirele şi mireasa, a fost o Ladă albă, cunoscută în popor sub denumirea de „copeika”. La volan a stat însuşi primarul. Această alegere originală nu a fost comentată de Dorin, însă, acum câţiva ani, înainte de a-şi cunoaşte iubita, Dorin a promis că mireasa lui va fi acea fată, care va accepta să urce în acest automobil modest.
 

Ceremonia de nuntă a început cu felicitările colegilor la primărie, apoi a continuat la Starea Civilă, unde mireasa şi-a aşteptat ceva timp mirele, care a dat interviuri şi a discutat cu invitaţii.Deşi până la ceremonie Anişoara şi Dorin arătau agitaţi, după înregistrarea căsătoriei, aceştia au devenit mai calmi.

Свадьба Доирна Киртоакэ и Анишоары Логин

Свадьба Доирна Киртоакэ и Анишоары Логин

Свадьба Доирна Киртоакэ и Анишоары Логин

Următorul pas a tinerilor-căsătoriţi a fost cununia, unde arătau mai obosiţi, dar mai liniştiţi. După cum se aştepta, la pragul bisericii îi aşteptau o mulţime de curioşi, care au felicitat cuplul. Mulţumindu-le tutoror celor adunaţi, Dorin şi Anişoara, împreună cu câţiva invitaţi au intrat în biserică, unde a şi avut loc una din cele mai importante ceremonii din viaţa unei familii – cununia. 

Свадьба Доирна Киртоакэ и Анишоары Логин