slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Data: 
Ține ritmul „Ciocârlia”! Evenimente de neuitat într-un cadru de poveste!

Oficierea nunții sau marcarea evenimentelor de familie, încep în primul rând cu selecția localului unde va avea loc evenimentul. Săli frumos decorate, deservire impecabilă, bucate alese și, totodată, natură frumoasă, sunt principalele ingrediente ale unui eveniment de poveste. Complexul Ciocârlia, aflat la doar un kilometru de capitală și cu o experiență de peste 10 ani, cu siguranță va satisface chiar și cele mai  exigente cerințe, astfel că, evenimentul desfășurat aici va fi unul de neuitat!
De ce să alegi complexul Ciocârlia? Iată 5 motive care te vor convinge!


✅ Săli de diferită complexitate!
Complexul Ciocârlia, de altfel cu un teritoriu extrem bine amenajat,  deține săli de banchete, cu capacitate de 50-250 de invitați. Sălile în culori diferite, având la bază o linie clasică cu elemente moderne de design minimalist. Practic, fiecare sală are propria poveste…Mai mult, la  Ciocârlia aveți ocazia să marcați evenimentele mici (20-30 de persoane) și la terasele de sticlă, care au un farmec cu totul deosebit. Astfel că, orice idee, concept de nuntă la care visați poate fi realizat. Indiferent de amploarea sau tematica evenimentului, veți beneficia la maxim de servicii personalizate și de întreaga dedicație a echipei Ciocârlia, pentru a vă bucura din plin de sărbătoarea dumneavoastră.

IMG_9829

IMG_5145


✅ Decor inedit!
O nuntă frumoasă necesită și un decor spectaculos! Pe lângă sălile frumoase și luminoase, complexul Ciocârlia lucrează cu o echipă de profesioniști, care vor identifica cele mai deosebite și unice decoruri pentru eveniment. Adițional, la Ciocârlia veți descoperi și locuri instagramabile, perfecte pentru a realiza fotografii cu adevărat unice. Amplasat în mijlocul unei păduri, complexul este scăldat de verdele crud, și abundă de flori, arbuști ornamentali și decorațiuni din lemn alb, iar după apusul soarelui, luminile din grădina completează și mai frumos evenimentul! Cu siguranță, oricare petrecere organizată aici va fi de neuitat!

IMG_9839


✅ Înregistrare în aer liber!
Începând cu anul 2023, la Complexul Ciocârlia a fost special amenajat în locație în aer liber, complexul oferă mirilor posibilitatea de a desfășura înregistrarea căsătoriei în aer liber, fiind amenajat un podium special, unde tinerii își spun „DA”, în fața celor mai dragi persoane, exact ca-n filmele romantice! Iar peisajele încântătoare din jur generează fundalul perfect pentru poze și video. Indiferent de amploarea evenimentului, veți beneficia la maxim de servicii personalizate și de întreaga noastră dedicație, pentru a vă bucura din plin de sărbătoarea dumneavoastră.

IMG_9957


✅ Patiserie de casă
Nuntă, cumetrie sau zi de naștere, masa dulce, așa numitul candybar, este nelipsit de la eveniment. Deși apar noi deserturi moderne, iar echipa de aici urmărește atent noile tendințe, cele tradiționale sunt extrem de apreciate. Cornulețe, fursecuri, trandafiri, prăjiței, băieței sunt doar câteva din felurile de biscuiți ce nu lipsesc de pe masa de sărbătoare. Ori, ce fel de eveniment de familie fără biscuiții așa cum îi făcea bunica sau mama în copilărie? La moldoveni, așa ceva nu există! Patiserii de la Ciocârlia au căutat și au restabilit cele mai reușite și deosebite rețete originale ale biscuiților de casă, care nu vor lăsa pe nimeni indiferent!

photo_2024-01-26_20-06-09

photo_2024-04-09_14-50-26


✅ Deservire & bucate de top!
Complexul de agrement Ciocârlia mereu țintește spre exclusivitate și o experiență superioară în toate. Iar cel mai important ”ingredient” al succesului  este echipa, unde fiecare membru are valoarea și rolul său. Investițiile constante  în perfecționarea abilităților întregului staff pentru a oferi servicii premium clienților face parte din rutina complexului. Și pentru că aici se oferă nu doar mâncare, ci experiențe gastronomice memorabile, bucătarii își ”reeducă” constant tehnicile de preparare a bucatelor pentru a surprinde invitații. Anume la Ciocârlia inovația și tradiția se împletesc într-un dans armonios, pentru a crea cele mai delicioase și inedite rețete!

1-447

 

****
An de an, complexul Ciocârlia este locul unde se întemeiază familii, se botează copii, se marchează zile de naștere sau alte evenimente deosebite. Că e frig sau cald, la Ciocârlia tot timpul atmosfera  va fi deosebită! Echipa de aici cunoaște în cele mai mici detalii importanta misiune pe care o are și va avea grija ca totul să fie la superlativ! Nu ezitați să rezervați data pentru nunta visurilor Dvs.! Anul 2024  este un an minunat pentru a forma o familia, iar Ciocârlia este locul ideal pentru a porni în acest drum frumos!
****
Spune „DA” la Ciocârlia!
+373 79500003


https://ciocarlia.md

https://www.facebook.com/zona.de.agrement.ciocarlia