slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Data: 
Fenomenul scenei din România - Bella Santiago, s-a căsătorit!

Vineri, pe data de 26 mai 2023, Bella Santiago, a spus "DA" iubitului ei, Ionuț Grigore într-un cadru feeric.

Bella Santiago este considerată un fenomen al scenei românești pentru că a reușit să cucerească toată România și dincolo de ea, datorită prestației scenice, vocii sale excepționale, energiei explozive, abilității extraordinare de a se transforma și frumuseții inconfundabile! Aceste calități i-au adus titlul de câștigătoare a competiției "X Factor" în 2018, de finalistă în emisiunea "Românii au talent" în 2016, a câștigat show-ul "Te cunosc de undeva" (sezonul 14), în 2019 și a fost o participantă remarcabilă în "Bravo, ai stil!" (sezonul 7).

bravo.ai.stil


Bella Santiago, originară dintr-un oraș din provincia filipineză, Cavite, s-a mutat în România în 2016. Viața ei a luat o nouă turnură în decembrie 2018, când a hotărât să-și oficializeze relația, cu iubitul ei, Nicolae Ionuț Grigorie, pentru care a luat, de altfel, decizia de a se stabili în România. Cei doi s-au cunoscut într-un local din Malaezia, în timpul unui concert susținut de Bella. Înainte de a-și întâlni soțul actual, Bella a adus pe lume o frumoasă fiică dintr-o relație anterioară. Din păcate, tatăl copilului le-a părăsit imediat după nașterea acesteia și nu a mai avut niciun fel de contact cu ele de atunci.

bella.santiago.nunta

Pe data de 26 mai 2023, Bella Santiago împreună cu iubitul ei, Ionuț Grigore, s-au căsătorit într-un loc inedit. Cununia religioasă a avut loc într-o biserică frumos decorată cu flori albe, creând o atmosferă romantică. Bella Santiago a declarat că este extrem de emoționată înainte de marele eveniment, și-a simțit inima bătând mai tare decât oricând.

whatsapp-image-2023-05-26-at-16-22-39-1

Pentru a surprinde și emoționa în mod special pe viitorul ei soț, vedeta i-a pregătit o surpriză. În momentul în care a ajuns la biserică, Bella Santiago a cântat live o piesă pe care a compus-o special pentru el. Ea a dezvăluit că această melodie va fi lansată oficial după nunta lor, împărtășind astfel iubirea lor cu fanii și ascultătorii lor.

„Am multe, multe emoții. Nu mai pot aștepta. Abia aștept! Mai avem puțin și ajungem la biserică. Abia aștept să cânt. O să cânt live la biserică pentru soțul meu.
Am compus o melodie special pentru el, pe care o să o lansez după nunta noastră, iar videoclipul o să fie de la nunta noastră. De fiecare dată când îmi scrie o scrisoare eu plâng, iar acum îmi iau revanșa. Eu sper să nu plâng la biserică. Dacă mă uit la el și plânge o să plâng și eu. O să mă concentrez pe ce am să cânt pentru el”,
a declarat Bella Santiago, pentru Știrile Kanal D.

bella-santiago-a-cantat-live-la-biserica

În această zi specială, Bella Santiago a ales să poarte două rochii distincte. Prima rochie a fost o creație de tip prințesă, împodobită cu peste 5.000 de perle cusute. Voalul avea o lungime de trei metri, iar trena se întindea pe o distanță de patru metri. A doua rochie a fost de tip sirenă, aleasă special pentru partea de seară a evenimentului, când vor petrece alături de invitați.

6470b4850465c-bella-santiago-se-casatoreste-primele-imagini-cu-fosta-concurenta-de-la-bravo-ai-stil-in-rochie-de-mireasa
bella.santiago

Screenshot_2

Intrarea miresei în biserică a adus un val de emoție în rândul invitaților. Bella Santiago a început să cânte piesa pe care o compusese cu atâta dragoste pentru soțul ei, iar lacrimile au început să curgă pe fețele tuturor celor prezenți. Momentul a fost unul cu adevărat emoționant și memorabil.

whatsapp-image-2023-05-26-at-16-22-38-1


Bella Santiago și Ionuț Grigore au decis să respecte tradiția și să păstreze misterul până în ultimul moment. Astfel, viitorul soț nu știa ce rochie va purta mireasa, iar Bella nu avea nicio idee despre costumul pe care l-a ales iubitul ei pentru această zi specială. Ei au avut încredere unul în celălalt și au dorit să adauge o notă de surpriză și suspans evenimentului lor.

349037944_1320893238507068_3786692074077035291_n

Imediat după ceremonia religioasă, Bella Santiago și soțul ei s-au îndreptat spre localul de petrecere, unde au sărbătorit alături de cei dragi până în zorii zilei. A fost o petrecere spectaculoasă, la care au participat aproximativ 300 de invitați, iar atmosfera a fost plină de veselie și bucurie.