slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left
Предыдущая
компания

Tortik

Следующая
компания
Data: 

Torta de nuntă de la «Tortik»


Torta de nuntă – este cea mai importantă figură la nuntă după mire și mireasă. Este inspirația, născută din frumusețea miresei, din rochie, bijuterii, buchetul ei și realizată în practică prin arome, umpluturi, etaje, figurine dulci.

Cofetarii și designerii noștri realizează tortele ținînd cont de stilistica evenimentului. Vom fi în măsură să vă sugerăm continuarea interesantă a ideilor dvs., vă vom sfătui în vederea compoziției ideale, vă vom ajuta să calculați greutatea.

În alegerea designului pentru torta de nuntă e necesar de a lua în considerare nu doar frumusețea, dar și accesibilitatea acestuia – torta trebuie să fie simplu de transportat pînă la locul de petrecere a evenimentului, ușor de adus la masă, comod și estetic tăiată. De toate aceste aspecte se vor ocupa cofetarii competenți ai Tortik.

În sprijinul tortei de nuntă, noi vă propunem și o galerie de deserturi: checuri, fursecuri, brioșe, prăjituri, bomboane realizate manual.

Noutati
Data: 
Ofertă specială de Paşti de la patiseria Tortik

Vă aşteptăm pe adresa str. Petru Movilă 14, unde veţi putea afla toate detaliile, iar consultanţii noştri vă vor ajuta să faceţi alegerea potrivită.

Data: 
Felicitare dulce de la patiseria Tortik

Se apropie Ziua Sfântului Valentin și Valentina. Italienii numesc 14 februarie “ziua dulce” și sunt convinși că cu câtmai multe dulciuri primiți în dar, cu atât mai puternică va fi iubirea. Patiseria “Tortic”, ca de obicei este bucuroasă să pro...

Data: 
Dulciuri pentru sărbători de la cofetăria Tortik

Ofertă de sărbătoare de la cofetăria Tortik. Сele mai dulci și originale cadouri pentru cei apropiați le găsiți la noi! Vă felicităm cu viitoarele sărbători ale Anului Nou! Succes, dragoste, fericire!         

Data: 
Helloyween от кондитерской Тортик

По старинным легендам,один раз в году двери потустороннего мира открываются. Демоны и духи умерших спускаются на Землю. Происходит данное действо в ночь  с 31 окт...

Data: 
Cele mai delicioase macarons de vară!

Cele mai delicioase şi originale macarons de la cofetăria Tortik! Vanilie, căpşună, coacăză, lămâie, ciocolată, pepene glaben, pepene verde, piersică... toate aceste gusturi într-o singură cutie!Comandaţi la noi acest incredibil desert francez! Răsfăţaţi gusturile Dumneav...

Data: 
Set pentru degustaţie de la Tortik CADOU!

În fiecare vineri, sâmbătă şi duminică, în cafeneaua noastră puteţi gusta umpluturi pentru torturi la comandă şi să faceţi alegerea. Noi vă propunem seturi de degustaţie cu 5 gusturi diferite, la preţul de 75 de lei. Cei care vor face comanda în ziua degustaţiei...

Contacte