slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Concursuri

 

 Participă în concursuri pe MirNevest.md şi câştigă!

Data: 
Cuconada de iarnă
uploads/images/original/a07f70c0813ef1228aba9eff7f06b34e.jpgPână pe 10 noiembrie, participaţi la zl_competitionul „Cuconada de iarnă”

Visaţi la o seară de iarnă memorabilă, în faţa șemineului, la o discuție plăcută cu o ceașcă de ceai? Atunci participaţi la zl_competitionul "Cuconada de iarnă" de la MirNevest.md și simțiţi magia Revelionului care se apropie. O pătură caldă, perne, șosete viu colorate, şemineul, jucării de Crăciun, râsete și voie bună – toate acestea vă vor oferi impresii de neuitat. Grăbiţi-vă şi participaţi la "Cuconada noastră de iarnă!"

              ÎNTÂLNIREA ÎN FAŢA ŞEMINEU, ÎN ŞOSETE CĂLDUROASE :) Invitațiile la petrecere vor fi primi TOP 10 finaliste, care vor obţine cele mai multe voturi. Invitația e pentru două persoane, astfel, încât veţi putea invita şi pe cea mai bună prietenă. Pentru a participa la zl_competition, alege una din pozele tale preferate unde eşti într-o imagine de toamnă-iarnă și participă, în prealabil, citind regulile.Regulile zl_competitionului:


- în zl_competition pot participa domnişoarele necăsătorite de 18-30 de ani;
- fotografia trebuie să fie potrivită tematicii zl_competitionului şi normelor morale;
- dacă fotografia nu se conformează cu toate regulile zl_competitionului, administraţia are dreptul să o şteargă;
- puteţi vota pentru o participantă, o dată în 24 de ore; 
- la încălcarea regulilor de vot (colectarea artificială a voturilor), administraţia portalului are dreptul să elimine participanta din zl_competition;
-
cuconada este organizată de redacţia site-ului MirNevest.md pentru finalistele zl_competitionului la sfârşitul lunii noiembrie-începutul lui decembrie 2014. 


Pentru participarea la zl_competition:

- trebuie să vă înregistraţi ca utilizator pe site-ul MirNevest.md
- să faceţi click pe butonul „Participă”, să completaţi ancheta şi să încărcaţi fotografia;
- să invitaţi prietenii să vă susţină.

participanti
Total participanti: 
17