Precedenta
Companie

Ionel Istrati - сel mai iubit cântăreț din Moldova!

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Ionel Istrati - сel mai iubit cântăreț din Moldova!

Adauga in favorite
Rating : 34.5

✅ Puteți comada сântărețul Ionel Istrati la telefonul: +373 69 55 38 88

 

Limba: Rus., Rom., Engl.

Gen: pop, dance, muzică ușoară etc.

   

Ionel a absolvit gimnaziul din sat şi şcoala muzicală de la Dubăsari, clasa pian și acordeon.

Apare pentru prima oară în scenă la vîrsta de 8 ani, succesul şi aplauzele primite l-au făcut să creadă în talentul său. A urmat apoi participarea la numeroase concursuri naţionale şi internaţionale cu premii binemeritate. La un moment dat a fost numit „Privighetoarea Nistreană”, iar vocea lui era comparată cu cea a lui Robertino Loretti.

Are la activ 4 Grand Prix-uri şi 16 premii de gradul I. (inclusiv la concursurile „Mamaia Copiilor”, „Micul Prinţ” etc.) Apoi a urmat o pauză în cariera sa muzicală datorată perioadei de schimbare a vocii.

În anul 2008 lansează primul videoclip la piesa „Poate”. Iar începînd cu anul 2009 este student la ASEM, facultatea Business şi Administrarea Afacerilor. Din nou participă la mai multe concursuri printre care „Discovery”, „Doua inimi gemene”, etc. Iar în anul 2010 participă la preselecția națională pentru Eurovision cu piesa „Te iubesc”, tot în acest an participă la Fabrica de Staruri 2, iar în 2011 îşi încearcă norocul la concursul „Vocea României”.

Primul său album solo „The Singles Collection” îl lansează în anul 2011. În anul 2012 apare videoclipul la piesa „Te caut”.

Printre piesele mult indragite de catre ascultatori se numara: "Wait", "Facing the wall", "Dor de mama", "Spune-mi iubito", "Love and pain", "Люблю тебя", "Hot Girl", "Te caut", "Eu numai, numai", "Одиноко", "Wake me up", "Быть с тобой".

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie
Contacte
Servicii
Cântăreți de muzică ușoară