Precedenta
Companie

Restaurant Versailles

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Restaurant Versailles

Adauga in favorite
Volum:
0 чел.
Pret:
0 Lei

Sala de banchet Versailles din Chișinău este locul perfect pentru ceremonia de nuntă, o sărbătoare de familie sau o petrecere corporativă. O sală modernă, superbă, spaţioasă, decorată în stil clasic, cu coloane albe, arcuri și lustre de cristal, vor crea o atmosferă de confort. Un interior cald, combinat cu iluminare moale și o atmosferă plăcută a restaurantului va permite să evadaţi într-o lume de lux și distracție.

Unul din avantajele majore al restaurantului Versailles este o bucătărie europeană, care combină delicatesele şi tradițiile culinare ale țărilor europene. Bucătari cu experiență, de cel mai înalt nivel, vor avea grijă nu numai de gustul de neuitat al produselor alimentare, dar şi de o deservire frumoasă. Un meniul de nuntă bogat, elaborat la cererea individuală a clientului și pregătit de profesioniști calificaţi vor mulțumi chiar și pe cel mai exigent invitat. Angajaţii restaurantului Versailles acordă o atenție sporită deservirii, care este perfectă și întotdeauna corespunde celor mai înalte standarde.

Versailles știe cum să vă surprindă! Astfel, la organizarea unui banchet de nuntă pentru 200 de persoane în 2015, în restaurantul Versailles, tinerii căsătoriţi vor primi drept cadou din partea restaurantului – o pereche de verighete.


Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie