slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left
Precedenta
Companie

«Marry Me» Banquet Hall

Urmatoarea
Companie

«Marry Me» Banquet Hall

Adauga in favorite
Volum:
300 чел.
Pret:
0 Lei

„Marry me” Banquet Hall – o nuntă cu bun-gust!

În Chişinău s-a deschis un nou complex de restaurant de clasa Premium „Marry me”, care este gata să surprindă tinerii căsătoriţi şi să le ofere în dar cea mai frumoasă,neobişnuită şi memorabilă ceremonie din viaţă. Restaurantul reprezintă o clădire cu patru nivele şi este capabilă să găzduiască de la 30 până la 300 de persoane. Departe de agitaţia oraşului şi de ambuteiaje, aici veți avea toate condiţiile pentru o odihnă confortabilă.

Separarea fiecărui nivel este o trăsătură caracteristică a restaurantului „Marry me”. Parterul serveşte drept sală pentru petreceri şi serbări mici, al doilea nivel este conceput pentrubanchete de nuntă, al treilea este creat pentru prezentări, ceremonii, fourchette-uri sau chiar pentru înregistrarea căsătoriei în afara OSC! La ultimul nivel vă aşteaptă o sală pentru cele mai luxoase evenimente cu un număr mare de invitaţi. Interiorul elegant şi plăcut este executat în stilul „alb clasic”. Ea oferă eleganţă atmosferei şi creează o stare de spirit lejeră şi romantică pentru desfăşurarea celei mai luxoase nunţi.

O atenţie deosebită merită de acordat meniului restaurantului „Marry me”, care este compus din bucătăria europeană şi naţională, folosind produse proaspete şi de cea mai înaltă calitate. Bucătarii iscusiţi îşi lasă amprenta în toate bucatele, garantând vizitatorilor o mulţime de noi senzaţii gastronomice plăcute. În cadrul organizării unei ceremonii de nuntă se întocmeşte un meniu individual de banchet conform preferinţelor mirilor, la crearea căruia ne ghidăm de trei principii: „gustos”, „pe săturate”, „frumos”!

Personalul restaurantului „Marry me”este prietenos, politicos şi amabil, acesta vă va garanta o petrecere impecabilă. Politica de preţuri a restaurantului este destul de loială, este posibil să organizaţi o petrecere dispunând de mijloace bănești modeste. Puteţi comanda un fourchette modest sau o sărbătoare pentru întreaga lume!

Sărbătorirea întemeierii familiei, desfăşurată în „Marry me” va rămâne în amintirea celor doi întreaga viaţă! Colectivul restaurantului va face tot posibilul ca să lase în inimile tinerilor căsătoriţi cele mai plăcute emoţii, astfel ca ulterior ei să vină din nou în „Marry me” pentru a sărbători alte evenimente importante!


Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie