Precedenta
Companie

Nunta Regală

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Nunta Regală

Adauga in favorite


Bine aţi venit la Nunta Regală!


De ce nuntă regală? Pentru că fiecare dintre noi ne-o dorim. Pentru că visăm de mici copii la ziua când devenim Prinţi şi Prinţese în basmul vieţii personale. Pentru că facem eforturi canuntanoastră să fie perfectă, inegalabilă, minunată şi magică... ca într-un basm...
Și ne dorim foarte mult ca tot ce ne înconjoară să complementeze armonios mirii, să emane fascinație și să transmită fiori de fericire!!!


Deaceea am creat NuntaRegală. O echipă de meșteri profesioniști stau la dispoziția Dumneavoastră pentru a vă confecționa tot de ce aveți nevoie în materie de accesorii: paharele Mirilor și Nașilor, coșuri pentru bani, pernuțe pentru verighete, coșulețe pentru petale, buchetul Miresei și tot de ce are nevoie Mireasa, cocarde, mărturii, tot de ce aveți nevoie la Cununia Religioasă și cea Civilă, dar și diverse decoruri în stilul nunții Dumneavoastră!

Vezi mai multe pe paginile noastre de pe Facebook și Odnoklassniki. Acolo vei găsi o varietate mare de modele, prețuri, teme a nunților și informație utilă!

Vă așteptăm cu mult drag!!!

Și cel mai important: vă dorim să vă simțiți Prinți și Prințese la o nuntă cu adevărat regală!

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie
Contacte