Precedenta
Companie

Make-up by Marina Studinscaia

Urmatoarea
Companie
Descriere Companie Fotografii Video Blog Noutati
Nota Generala: 0

Make-up by Marina Studinscaia

Adauga in favorite
Rating : 21

Studinscaia Marina - make-up artist, pictor. Vasta experiență de muncă (din 2008) îi dă Marinei dreptul de a desfășura o activitate pedagogică activă.

Cariera Marinei a început cu colaborarea cu saloanele și clienții privați pentru nunți, petreceri de absolvire și, pur și simplu, ocazii speciale. Dezvoltarea rapidă a Marinei, ca profesionist, i-a ajutat să ajungă la un nivel superior de performanță, la colaborarea cu saloanele de lux.

Dar principala victorie este recunoașterea și aprecierea însăși a clienților și discipolilor!

O atenție specială merită școală de machiaj, care se poate mîndri cu adevărat cu discipolii săi. Metodologia de predare a cursurilor de "make-up artist", "automachiaj" și altele, atrage mulți doritori de a primi instruire în această școală.

Am plăcerea să Vă invit la școala profesională de machiaj, unde se predau cursuri, concepute și dezvoltate pentru ca persoanele creative și sensibile la frumusețe, să-și poată realiza talentele și să dezvolte abilități de neprețuit. Doar aici veți găsi o oportunitate unică de a învăța și practica cele mai bune tehnologii de creare a tuturor tipurilor de machiaj pentru a realiza ideile cele mai neobișnuite și îndrăznețe!

Crearea unei imagini(conlucrarea cu un fotograf profesionist)

Toate tipurile de machiaj profesionist:

Machiaj de nuntă

Foto-machiaj

Machiaj pentru copii

Machiaj în funcție de vîrstă

Machiaj de zi

Machiaj pentru bărbați

Machiaj de seară

Cosmetice profesionale.

Cursuri de machiaj.

Contacte și detalii

Recenzii

Nu sunt Recenzii

A-ti folosit serviciul acestei companii? Adaugati o recenzie!
Adauga recenzie
Contacte