slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

 

Branduri de nunta

Data: 
Franc Sarabia. Modele de nuntă


Franc Sarabia este un brand spaniol, care a apărut în anul 1995. Pentru prima data modelele acestor rochii au fost prezentate la expoziţia spaniolă de rochii de nuntă Novia Espana de Barсelona, din Barcelona.


Culoarea tradiţională a brandului Franc Sarabia este albul, dar uneori e prezentă şi nuanţa laptelui. Necatând la faptul că modelele au fost inspirate din tradiţiile clasice, fiecare rochie arată original şi modern.

Свадебные платья Franc Sarabia Свадебные платья Franc Sarabia


Toate modelele de rochii de nuntă de la Franc Sarabia sunt foarte feminine. Aceasta este semnul distinctiv al designerului. În astfel de rochie de nuntă orice mireasa se va simti ca o regină adevarată. Fiecare model este individual.

 Свадебные платья Franc Sarabia Свадебные платья Franc Sarabia 

Materialele și elementele decorative, folosite de modelier, sunt variate. Mătase fină şi netedă, dantelă rafinată şi broderia manuală. Pentru unele modele se folosesc flori decorative voluminoase, iar pentru unele, şiraguri de nasturi din perle. 


 Свадебные платья Franc Sarabia в Молдове Свадебные платья Franc Sarabia 

Fiecare rochie este rezultatul unei munci minuțioase a designer-ului, un model care va accentua individualitatea miresei, o va face unică, elegantă, seducatoare şi irepetabilă.