slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

In Ospetie la...

 
+Добавить Категории
Дата: 

În vizită la Mille Fiori


MirNevest.md se cunoaşte demult cu
agenţia de nunți Mille Fiori. Recent, iarăşi am fost în vizită la aceşti minunaţi și creativi oameni. De data aceasta, am avut norocul să fim martori la o pregătire de nuntă. Am văzut cu câtă silință şi dragoste îşi fac meseria adevăraţii profesionişti.

Каролина Тихоход флорист-декоратор, свадебный организатор, директор агентства Mille Fiori:

Carolina Tihohod, florist-decorator, organizator de nunți, directoarea agenţiei Mille Fiori: “Nunta despre care vrem să povestim, este neobişnuită în toate privinţele. Organizarea nunţii a avut loc în termeni foarte restrânşi (doar două luni). A fost un proiect interesant, şi l-am realizat cu mare plăcere!

Mirii sunt îndrăgostiţi de Turcia. Petrecând vacanţa de vară pe ţărmul Turciei, ei s-au inspirat din motivele orientale, şi au dorit ca nunta lor să le amintească tuturor despre Orient.

Свадьба от Mille Fiori

Ne-am gândit la concepţia nunţii şi le-am propus ideile noastre. Când mireasa a văzut prezentarea noastră, a plâns de bucurie şi a tot repetat: „Nu pot să cred că toate acestea vor fi la nunta mea!” Pentru  noi, o astfel de reacţie e cea mai bună recompensă.

Свадьба от Mille Fiori


Свадьба от Mille Fiori
Свадьба от Mille Fiori

Свадьба от Mille Fiori

Am reuşit să organizăm o nuntă în stil oriental, cu pompă şi colorit specific acestuia. Sala care atât de mult a încântat mirii, fost decorată în formă de cort. Feţe de masă viu colorate, decoraţiuni din stofe, vaze pictate manual, lampione – fiecare detaliu contribuia la coloritul decorului, completându-l. Pentru decorare am folosit 260 de metri de stofă!Ce ţine de decorul floristic al sălii, ne-am străduit ca florile să fie de nuanţe specifice Orientului. Am optat pentru orhideele Vanda, Dendrobium, trandafiri negri şi ranunculus de o nuanţă mov închis.


Cuplul, pentru care am organizat nunta, căuta o agenţie de nunţi anume cu o astfel de atitudine şi abordare faţă de client. Iar noi suntem fericiţi că mirii au ales agenţia Mille Fiori”.

Свадьба от Mille Fiori
 


MirNevest.md в гостях у свадебного агентства Mille Fiori

Aducem mulţumiri agenţiei de nunţi Mille Fiori pentru invitaţie. Vom continua să urmărim proiectele lor pline de inspiraţie!
 www.mille.md
b-dul Ștefan cel Mare 141/2

+(373 22) 60 25 46; +(373) 78 70 22 70