slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Despre nunta

                                                                                                               

IDEI CREATIVE ȘI TENDINȚE DIN INDUSTRIA NUNȚIOR. INSPIRAȚI-VĂ!

Дата: 

Love Story: Tatiana si Alexandru

Era o toamnă aurie, eu fiind studentă în anul doi, lucram într-o tipografie mică. Chiar din prima zi, colega mea, făcându-mi cunoştinţă cu specificul lucrului, mi-a atras atenţia la un băiat chipeş  de la imprimare. În acel moment eram putin interesată de băieţi, după o experienţă grea din trecut. vroiam să fiu pe cont propriu.

Timpul trecea… după muncă deseori mergeam împreună spre staţia de transport, şi el mi s-a părut o persoană foarte interesantă. S-a întâmplat odată să lucrăm ambii în schimbul de noapte… pentru mine acea noapte a fost cea mai minunată. În toată întreprinderea eram doar noi doi. După ce am executat sarcina de lucru, am decis să facem o pauză, la o ceaşcă de ceai şi o mică discuţie am vorbit despre multe lucruri, ca şi cum ne cunoşteam toată viaţă… în acea noapte acele ceasornicului se trasnferau cu o oră în urmă, şi deci timpul nostru s-a extins  pentru încă o oră.

După un timp m-am îmbolnăvit şi nu m-am prezentat la serviciu timp de două săptămâni. Nu aveam telefon mobil în acea perioadă, dar, oricum, nici  nu ne-am gândit să le împărtăşim unul altuia. Alexandru, cumva, a aflat numărul meu de acasă şi m-a telefonat. Apelul a fost neaşteptat pentru mine, el m-a invitat la o plimbare. Aşa a avut loc primul nostru randevu, la care el imediat m-a avertizat că nu va avea mult timp pentru mine, deoarece mai era şi familia fratelui său; prietenul cel mai bun; antrenamentele şi muncă, şi toate acestea în ciuda faptului, că nici nu discutam despre faptul să fim împreună.

Pe măsură ce timpul trecea, tot mai mult mă îndrăgosteam de el, dar nu primeam nici un răspuns, iar eu aveam nevoie să aud cuvintele magice “te iubesc”. Patru luni mai târziu, am auzit în cele din urmă aceste cuvinte minunate, şi eram în al nouălea cer de fericire. Între timp, am aflat, că el avea nevoie de timp, pentru a lăsa pe cineva să intre în viaţa sa. Şi iată că sunt deja şase ani de când suntem impreuna, şi trei luni de când am legalizat relaţia noastră. În ciuda faptului, că suntem de atâta timp împreună, continuăm să ne privim cu tandreţe, ca-n prima zi.
Tatiana si AlexandruTatiana si Alexandru


 

Dragul meu, tu mi-ai adus cele mai frumoase clipe în viaţă, şi cred că mai avem multe înainte, astfel încât ​​fiecare zi să fie şi mai minunată. Tu esti cel mai minunat soţ, te iubesc foarte mult, îţi mulţumesc pentru ceea ce eşti pentru mine. Te felicit cu Ziua Îndrăgostiţilor, iubitul meu!