slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Despre nunta

                                                                                                               

IDEI CREATIVE ȘI TENDINȚE DIN INDUSTRIA NUNȚIOR. INSPIRAȚI-VĂ!

Дата: 

Love Story: Oleg si Ana

Dansând graţios printre vise împlinite. 

Ce poate fi mai sublim şi mai emoţionant, decât dragostea ce şi-o poartă doi tineri? O dragoste deosebită, care ai impresia că vibrează la unison cu frumuseţea. Şi susţin interminabil faptul, că în realitate, nimic nu poate ţine locul unei iubiri adevărate, sincere şi pure! Aidoma poveştii noastre de dragoste, care transmite o emoţie profundă – reuşind să creeze o atmosferă uşor puerilă şi în acelaşi timp plină de inocenţă – venită parcă de pe meleagurile unui vis împlinit.

Am făcut cunoştinţă pe internet, după care au urmat multe întâlniri şi discuţii virtuale (dar de suflet), deoarece nu mă aflam în ţară, la acel moment. Când am revenit în Chişinău am încercat să recuperăm acele clipe şi petreceam împreună tot timpul, pe care îl aveam liber, pentru a savura din momentele frumoase, pline de zâmbet şi de încântare. Totul ne părea enigmatic şi tandru în acelaşi timp. Am înţeles că viaţa noastră, dintr-o dată, a început să capete sens, culoare şi iată … de atunci nu ne-am despărţit. Cu fiece zi ne simţeam unul mai aproape de celălalt, înţelegeam, că ceva ne leagă şi că împreună creştem în dragoste – devinind astfel un tot întreg.

Astfel am spus adio statutului de celibatar cînd am înţeles, că Ana este femeia pe care o căutam şi am găsit-o şi o iubesc la infinit. M-a cucerit cu toată fiinţa ei angelică: frumuseţe, bunătate, feminitate şi desigur, inteligenţă. Iubirea ce i-o port e vie, e mult mai puternică, e nemărginită.

Oleg si AnaOleg si Ana
Cu ocazia sărbătorii Ziua Îndrăgostiţilor aş vrea să-i spun câteva cuvinte care cu siguranţă le ştie, dar niciodată nu voi înceta să le confirm: “Iubita mea, îţi mulţumesc pentru faptul că ai introdus cuvântul dragoste în dicţionarul vieţii mele! În dar îţi aduc toate florile sufletului meu, sunt numai ale tale, pentru că numai tu le-ai încălzit cu văpaia inimii tale şi le-ai făcut să răsară atât de frumos.
Eşti tot ce am scump pe lume! Te iubesc mult.”