slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Despre nunta

                                                                                                               

IDEI CREATIVE ȘI TENDINȚE DIN INDUSTRIA NUNȚIOR. INSPIRAȚI-VĂ!

Дата: 

Tendințe populare de nuntă 2020

Redactorii MirNevest.md ca deobicei, împărtășesc cele mai noi idei de nuntă. Prezentarea general de astăzi va fi potrivită pentru cei care se pregătesc de nuntă în 2020.

 

Micro-nunți

Acum, tot mai mulți tineri proaspăt căsătoriți abandonează tradiția de a „chema pe toți” la o nuntă în favoarea unei sărbători confortabile cu familia și prietenii apropiați. Devin populare „Micro-nunțile” - ceremonii intime la care sunt invitați aproximativ 40 de invitați. Astfel, pentru organizarea nunții nu se pierd atât de mulți nervi și bani, dar, în același timp, după cum notează organizatorii de nuntă, suma cheltuită pentru fiecare invitat crește. Acest lucru se datorează faptului că tinerii-căsătoriți încearcă să se concentreze pe partea exclusivă și originală a nunții, de exemplu, degustare de vinuri sau o prezentare neobișnuită de feluri de mâncare sau decor creativ de nuntă pentru zona foto. În plus, tinerii-căsătoriți au posibilitatea de a dedica timp fiecărui oaspete. Mai mult, nunțile mici economisesc timp pentru planificarea evenimentelor.

ilja-i-anastasija__3_9_weddywood-640x427

 

Nunțile eco

Dacă înainte nunta nu se putea face fără mii de baloane și panglici, acum oamenii se gândesc dacă acest lucru nu cumva afectează mediul. Banchetele din restaurante sunt înlocuite cu ceremoniile de nuntă pe malul mării, în pădure, în case din afara orașului la natură. O ceremonie de nuntă implică o mulțime de decizii ecologice: puteți petrece în afara orașului în timp ce vă străduiți să minimalizat deșeurile, confecționați invitațiile din materiale ecologice, plantați un copac cu soțul sau soția, schimbați paiele din plastic pe cele din hârtie.

nunta-moldova_3

fedja-i-olja__1_11_weddywood 

 

Lumină, lumină, lumină!

Una dintre principalele tendințe ale nunților de astăzi este o selecție de lumini după starea de spirit. Este vorba de becuri deschise, candelabre vintage, abajururi, lămpi, semne de neon, lumânări. Vorbind despre acestea din urmă, utilizarea lumânărilor înalte sunt în vogă în noul sezon. O compoziție de lumânări în candelabre și sfeșnice elegante creează o atmosferă cu adevărat fabuloasă. Este o posibilitate unică de experimentare cu nuanțele! Chiar și negrul este reinterpretat: atunci când este folosit corect, nu este deloc strict și „non-nuntă”, ci elegant, în stil loft și modern.

ekaterina-i-evgenij__1_4_weddywood

 

Display de flori

Abundența de flori te face să uiți că nunta are loc în mijlocul unui oraș zgomotos, care nu doarme niciodată. În primul rând, florile te binedispun; în al doilea rând, conectează toate detaliile într-un singur stil. De exemplu, împletirea florală într-o coafură este combinată cu aranjamentele florale pe mese, ghirlande de verdeață sau iarbă de pampas. Chiar și arcul tradițional pentru căsătoriți este înlocuit cu un design natural de flori, viță de vie și ramuri proaspete.

egor-i-nadezhda__3_2_weddywood

 

Prinde momentul

Trăind aceste momente unice, probabil veți dori să vă întoarceți în timp peste mai mulți ani. Acest lucru este posibil datorită unei ședințe foto de la fotografi de nuntă experimentați. Iar după cum videoclipurile sunt foarte populare, serviciile videografilor sunt de asemenea actuale, unde cu ajutorul unui aparat foto și drone se creează filme de nuntă magice.

fjodor-i-julija__5_3_weddywood

 

Există multe opțiuni - trebuie doar să vă ascultați dorințele. Dacă aveți nevoie de ajutor, atunci alegeți o direcție, iar pe site-ul MirNevest.md puteți găsi un catalog de servicii și articole tematice cu sfaturi pentru tinerii proaspăt căsătoriți.

 

Pregătiți-vă pentru nuntă împreună cu noi!