slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left
Предыдущий
пользователь

Anisoara si Nicolai!

Tara: 
Oraș: 
Hînceşti

Дата свадьбы: 28.08.2014

Следующий
пользователь

In sfirsit, dupa 7 ani de iubire sincera si profunda,si dupa o cerere in casatorie ca in poveste ( Castelul lui Dracula, Romania) a venit si ziua X! A fost cea mai superba zi, 29 august 2014 a fost o zi ideala,timpul a tinut cu noi, totul a mers asa cum ne-am dorit, va ramine mereu in amintirile noastre, am asteptat si ne-am pregatit foarte mult...

In sfirsit, dupa 7 ani de iubire sincera si profunda,si dupa o cerere in casatorie ca in poveste ( Castelul lui Dracula, Romania) a venit si ziua X! A fost cea mai superba zi, 29 august 2014 a fost o zi ideala,timpul a tinut cu noi, totul a mers asa cum ne-am dorit, va ramine mereu in amintirile noastre, am asteptat si ne-am pregatit foarte mult pentru aceasta zi deosebita!!! Despre rochia de mireasa, am ales o rochie, care mi-a placut cel mai tare, de tip princesa, creatie a designerului Oksana Mukha, rochia Ester! O pastrez si acuma acasa, ca amintire! La noi ziua nuntii, a fost asa, nu am dormit tocmai 2 nopti,pentru ca am vrut noi sa facem totul, inclusiv, unele lucruri hand made! Pe 28 august, a fost o zi foarte incarcata, incit am ajuns acasa pe la orele 01.00 noaptea, deja 29 august, am venit, am impachetat unele lucruri, am pregstit, rochia, costumul mirelui, si iata ora 3 dimineata, iar eu la ora 04.00 am fost programata la coafura la Style Studio, un mare multumesc Tatianei Talmaci, ca a acceptat, sa vie la 04.00,,, la ora 6 am avut machiajul Iana Tarelunga- ai miini de aur! Ora 9.00, 29 august a avut loc imbracarea miresei, au sosit vorniceii,parintii, fotografii, si desigur noi, mirele si mireasa ,la 10.30 Cununia la cea mai superba, si sufleteasca biserica,, Sf. Teodora de la Sihla! La ora 13.00 Inscrierea civila la Hincesti, unde au curs siroaie de lacrimi de fericire, si dupa a inceput fostosesia! A fost ceva de nedescris, foarte frumos, nu am simtit nici oboseala, nimica! Mi-a placut foarte mult, si am avut o echipa de fotografi, tare bravi, care ne-au sustinut, si s-au distrat impreuna cu noi pina in zori! Am facut poze prin mai multe locuri, prin Chisinau, si s-a primit bine! Pe la orele 19.00 am ajuns la sala, atunci a sosit si torta noastra la sala, superba si delicioasa, care a fost foartee deosebita, o inima mare, cu capsunele! Multumim mult, echipei de profesionisti de la Colibri! Toata seara am dansat,ne-am distrat, a fost ziua noastra, ce nu se va mai repeta niciodata,nu a fost nici oboseala, nimica, a fost asa cum ne-am dorit noi,a fost superb, nu va pot reda ce emotii, cind stii asta e nunta noastra, cea mult asteptata, dar a trecut foarte repede! Ne-am simtit minuntat! A fost cea mai frumoasa zi din viata noastra!!! Multumim tuturor care ne-au ajutat si ne-au sustinut, Multumim mult parintilor si nasilor, care ne-au fost de mare ajutor! Va iubim mult!! Peste o saptamina, am plecat in luna de miere in Spania, ne-am distrat de minune si acolo si am venit din luna de miere cu un cadou, cred ca cel mai de pret, cu un bebe, in iulie asteptaptam ca mica noastra familie,sa se mareasca cu un membru!!! Suntem cei mai fericiti! Iata asa a trecut si nunta noastra!

ПОДРОБНЕЕ

Fotografiile tinerilor căsătoriți

Primul dans

Primul nostru dans, a fost dupa melodia: Sarah Connor - From Sarah With Love , deoarece cind am inceput sa ne intilnim 7 ani in urma, o ascultam des, era cintecul nostru prferat! Din pacate, nu am reusit sa invatam la coregraf dansul, deoarece am fost foarte, foarte ocupati, tot il lasam mai la urma, si ne-am trezit in ultima saptamina. cind deja era tirziu. Dar cred ca s-a primit foarte bine si al nostru propriu!!!

Servicii de nuntă

Băuturi pentru nuntă:
Orhei - Vit
Cosmetologie & SPA:
Spa salon Herrera
Torturi de nuntă:
Colibri