slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left
+Добавить Категории +Добавить Категории
Дата: 

Matthew McConaughey și Camila Alves nu își amintesc data nunții

Cândva Matthew McConaughey era unul dintre cei mai de invidiat burlaci de la Hollywood, iar acum este un soț iubitor și tată a trei copii. Brazilianca focoasă Camila Alves l-a făcut pe chipeșul Matthew McConaughey să uite de viața unui fustangiu și a altor femei. Sunt împreună de peste un deceniu, dar nici Camila Alves, nici Matthew McConaughey nu pot da de urmă datei nunții lor.

 

„Pentru mine și Matt este complicat să serbăm aniversarea nunții noastre”, a recunoscut Alves, în vârstă de 40 de ani. „Ne contrăm tot timpul”.

 

nunti.celebre

 

Alves și McConaughey, în vârstă de 52 de ani, s-au căsătorit în realitate pe 9 iunie 2012 în timpul unei călătorii feerice de trei zile în Austin, Texas.

 

nunti.celebre5

Acum când data nunții a fost confirmată, Alves a spus: „Bine, trebuie să o notez. Cineva o scrie. Am nevoie de o reamintire despre asta.”

 

Alves și-a amintit de un incident amuzant când s-au certat pentru data exactă. Atunci erau cu prietenii la un pahar de vorbă.

nunti.celebre3

 

Deși cuplul este căsătorit de aproape un deceniu, lucrurile nu au mers bine de la început când s-au cunoscut la un club în urmă cu 16 ani.

 

nunti.celebre6_1

 

„Am avut doar șase luni, poate șapte luni înainte ca [să mă despart] de cineva din acest domeniu, de fapt un actor. Mă feream de anturajul din această sferă ”, a spus Alves. „Așa că, când m-a invitat la o margarită, i-am spus: „Nu, mulțumesc. Nu, nu, sunt bine. O sa stau aici." Mă întorc cu spatele la masă, iar el s-a ridicat, a venit și a vorbit.

 

Această conversație a dus la o viață fericită împreună cu cei trei copii ai lor: Levi, 13 ani, Vida, 12 și Livingston, 9.

 

nunti.celebre2

nunti.celebre8