slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left
+Добавить Категории +Добавить Категории
Дата: 

Cea mai bogată moștenitoare din lume s-a căsătorit: fiica proprietarului Zara în ziua nunții a ales o rochie Valentino

Vinerea trecută a avut loc nunta fiicei unuia dintre cei mai bogați oameni de pe planetă care deține Grupul Inditex. Ținuta miresei a fost discutată în toată Spania. Marta Ortega s-a căsătorit cu agentul de modele Carlos Torretta. Ceremonia a avut loc în data de 16 noiembrie în conacul deținut de tatăl miresei, a cărui avere pentru anul 2017 era de 85 de miliarde de dolari.
 
În vârstă de 34 de ani, Marta a fost căsătorită anterior cu o stea ecvestru pe nume Sergio Álvarez Moya, ea însăși se bucură de sporturi ecvestre, de modă și de mulți ani lucrează în compania tatălui său. Căsătoria cu sportivul a durat trei ani, iar acum Ortega educă un fiu. Cu soțul actual, cea mai bogată moștenitoare de pe planetă s-a întâlnit în 2016, iar în martie anul curent a primit o propunere de căsătorie de la iubitul ei.

Marta a demonstrat originalitate. La înregistrarea civilă ea sa prezentat într-o fustă roz și o bluză fină translucidă cu plisee, iar pentru petrecerea de seară a purtat un smoking și o rochie neagră create de marca Valentino. O ținută delicată roz cu un voal lung este inspirtă de stilul anilor 70, remarcabilă pentru feminitatea ei şi este complet lipsită de orice prețiozitate.Printre primii care au ajuns la ceremonie au fost tatăl Martei de 34 de ani - Amancio Ortega, care deține o companie ce include mărcile incredibil de populare Stradivarius, Massimo Dutti, Zara și multe altele. Preferințele gusturilor miliardarului nu se schimbă, Amancio, de 82 de ani, poartă întotdeauna haine cusute în propriul atelier. Nu este primul an când el conduce ratingul celor mai bogați oameni din lume conform Forbes şi este oficial recunoscut ca cel mai bogat om din Spania.