slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left
+Добавить Категории +Добавить Категории
Дата: 

A avut loc nunta lui Messi. Foto

 

În sfârşit! Lionel Messi, în vârstă de 30 de ani, şi-a legalizat căsătoria cu Antonella Roccuzzo. Pe tinerii căsătoriți îi uneşte aproape 10 ani de locuință împreună și doi copii, care au fost născuți în această perioadă. Nunta a fost celebrată în orașul natal al mirilor - Rosario. Pentru celebrare, tinerii au ales hotelul de lux Pullmann.

La eveniment au fost observați jucători de fotbal renumiți şi alte celebrități, care a venit să-l felicite pe Lionel cu un astfel de eveniment important pentru el. În total, la sărbătoare au fost prezenţi 260 de oaspeți, iar hotelul a fost sub paza atentă a unei firme private. În Rosario, în ziua nunții lui Messi au fost luate măsuri de securitate fără precedent: aproximativ 300 de polițişti au patrulat, pentru a asigura ordinea pe stradă.



svadba-messi

svadba-messi-foto

Sărbătoarea a fost la înălțime: mesele erau încărcate cu bucate, iar oaspeții s-au distrat în toată firea. Mirele a fost incredibil de elegant, într-un costum clasic, iar mireasa strălucea într-o rochie albă pe corp, cu un tren lung. Reamintim că, sub formă de cadouri, Lionel şi Antonella, au cerut oaspeților să facă o mică contribuție la o fundație de caritate numită Messi, creată în 2009, ce oferă asistență copiilor din întreaga lume.

nunta-messi

svadiba-messi

nunta-messi-foto

messi-svadba

messi-neimar