slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left
+Добавить Категории +Добавить Категории
Дата: 

Unul dintre cei mai bine platiţi actori şi persoane influente s-a căsătorit

Kevin Hart, binecunoscutul actor din filmele «The Wedding Ringer», «Scary movie» şi multe altele, s-a căsătorit pentru a doua oară.


Ceremonia de nuntă a avut loc la data de 14 august la Montecito. Mireasa lui Kevin, care este cel mai plătit actor conform revistei Forbes şi este numit de ziarul Times unul din cele mai influente persoane din lume din TOP 100, a devenit frumoasamodel Eniko Parrish. Se ştie că la nuntă au fost prezenţi copiii lui Kevin din prima căsnicie şi familia interpretului Ludacris.
 





Costumele clasice de culoare neagră a mirelui şi a fiului său, care i-a fost şi cavaler de onoare, le-a cusut designerul Davidson Petit-Frère, a cărui articole se consideră laconice, stilate şi preferate de mai multe vedete din Hollywood.





Mireasa a purtat o rochie de la renumitul brand Vera Wang. Rochia tip «sirenă» cu aplicaţii din dantelă franţuzească, iar partea de jos din rafinatul tul francez şi nasturi de mătase – toate aceste au făcut rochia să arate foarte frumos. Rochia se potrivea perfect miresei. Pentru întâmpinarea oaspeţilor, Eniko a ales o altă ţinută, de asemenea de la brandul Vera Wang.



Cuplul este împreună de mai mult timp iar cererea în căsătorie a fost făcută de Kevin încă din anul 2014.



 

Foto: Instagram