slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Data: 
Zona de Agrement Ciocârlia - natură pitorească, confort și atmosferă elegantă!

Zona de Agrement Ciocârlia este un complex de agrement hotelier și restaurant în afara orașului, care îmbină perfect natura pitorească, confortul și atmosfera elegantă. Împrejmuit de copaci falnici, multă verdeață, aer curat, flori îmbietoare, ciripitul încântător al păsărilor și o multitudine de oportunități pentru a organiza o serbare de vis. O caracteristică a locației este amplasarea sa reușită - la doar 1 km distanță de Chișinău.

NATURA

afara2

 

Designul peisagistic nemaipomenit al zonei parcului și arhitectura unică a exteriorului și a interiorului se completează armonios. Aceasta este o adevărată întruchipare a stilului și gustului impecabil ce se reflectă în fiecare detaliu de design. Pe teritoriu există o platformă pentru organizarea unei ceremonii impresionante în aer liber, cu decor unic și scaune confortabile. Se poate crea o zonă foto de vis.

DSC_7828

afara1

 

Pe teritoriul complexului există o zonă de plimbare, un loc de joacă și o parcare mare comodă.

afara_1

teren


Zona de Agrement Ciocârlia va atrage în egală măsură pe cei care caută un loc pentru o serbare mai retrasă, într-un cerc apropiat, și pe cei care doresc să organizeze un eveniment mai fastuos. În același timp, toți vizitatorii vor fi deserviți la cel mai înalt nivel care întrunește tendințele și cerințele moderne ale event-industry.

ciocarlia

cioca


La dispoziția dumneavoastră este o sală spațioasă și luminoasă pentru 250 de persoane, cu ferestre panoramice mari, textile aerate și amenajare spectaculoasă. Sala se poate adapta cu ușurință oricărei tematici a evenimentului, așa că va fi cea mai bună alegere pentru buna desfășurare a nunților sau a evenimentelor corporative.

afara3

AJA03388

 

De asemenea, există săli de banchet confortabile pentru 60 și 90 de persoane, care îmbină căldura naturală a lemnului și detaliile impresionante a unui interior clasic cu accente contrastante.

90

60

 

Pentru companiile mai mici, de la 20 la 50 de persoane, oferim terase frumoase vitrate cu zone de relaxare în aer liber.

terasa4

TERASE

 

Meniul restaurantului vă va încânta cu multe delicii gastronomice, cu arome interesante și prezentarea originală. Cele mai bune preparate din bucătăria națională și europeană vă vor completa indubitabil sărbătoarea. Iar personalul atent nu va ignora niciunul dintre oaspeți.

ciocarlia MENIU 1

ciocarlia MENIU 4 

 

Ușile restaurantului sunt mereu deschise, iar personalul este mereu gata să împărtășească cu voi toate evenimentele importante din viața dvs.!

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta!
078 378 378
Zona de Agrement Ciocârlia