slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Data: 
Pregătirea perfectă pentru nuntă în Aquaterra Hotel & Spa

Nunta este una dintre cele mai incitante evenimente din viața fiecărui cuplu îndrăgostit. Principalele personaje ale acestui eveniment fabulos sunt mirele și mireasa. Ei sunt în centrul atenției.

Imaginea mirelui va fi completă prin alegerea corectă a unui costum, pantofi, accesorii, păr îngrijit, iar mireasa ar trebui să aibă grijă de machiaj, manichiură și coafură. 

aquaterra-beauty5

 

Imaginea de nunta a miresei nu este doar o rochie superbă si pantofi. Un rol important îl joacă alegerea corectă a imaginii ca întreg. Echipa de profesioniști de la  Aquaterra Wellness & SPA vă va ajuta să vă pregătiți pentru ziua nunții.

aquaterra1

aquaterra-beauty6

 

Aquaterra Hotel & Spa este locul perfect pentru pregătirile de mire și mireasă!


Vă puteți bucura de un mic dejun în cameră, de programe spa relaxante și serviciile salonului de frumusețe Aquaterra Wellness & SPA. Aici Vă veți concentra asupra pregătirii pentru cel mai eveniment important în viața voastră pe deplin!

aquaterra-beauty2

aquaterra-beauty4

 

Ziua de nuntă  nu este doar o sărbătoare. În zilele care precedă evenimentul principal din viața Dvs., precum și după ce rostiți cuvintele prețuite, se merită, deasemenea, tratamente spa de restabilire și intimitate într-o cameră de lux. Bucurați-vă de o odihnă perfectă în  Aquaterra Hotel & SPA.

aquaterra-beauty1

aquaterra-beauty3

 

Am creat două pachete nupțiale pentru Dvs.: Wedding Package Gold și Wedding Package Platinum.

Alegeți cea mai potrivită opțiune și echipa Dvs. personală de magicieni va face visele să devină realitate!

aquaterra-beauty8

Aquaterra Hotel & Spa - pregătirea de nuntă în Chișinău la сel mai înalt nivel!

 

Adresa: Chișinău, bul. Decebal 6/3

Tel.: +373 680 05 775

www.aquaterrahotel.md