slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Data: 
Complexul suburban Ciocârlia: locul perfect pentru sărbătoarea dumneavoastră

În complexul suburban Ciocârlia, situat la doar 1 km distanță de Chișinău, în mijlocul pădurilor de foioase, sunt create condiții ideale pentru odihna confortabilă și organizarea oricărei sărbători: nuntă, zi de naștere, petrecere corporativă etc. Aici, lumea mondenă agitată se transformă într-o armonie liniștită! Vă veți bucura de peisajele pitorești și veți obține ceea ce lipsește într-un oraș mare - posibilitatea de a vă odihni și de a nu vă grăbi nicăieri!

La dispoziția oaspeților, sunt două săli de banchet, care sunt calculate pentru 60 și 90 de persoane. Puteți alege o opțiune care să vi se potrivească ca mărime și aspect. Fiecare dintre ele au un interior unic, gândit până la cele mai mici detalii.

 

Sala pentru 60 de persoane

Culorile calde ale designului, în combinație cu elemente dintr-un lemn bun și iluminare originală, dau un sentiment de nedescris de calm și confort. Iar candelabrele grațioase și draperiile fine adaugă rafinament sălii. Atmosfera elegantă va stabili tonul general al sărbătorii, iar aerul proaspăt și împrejurimile naturale unice vă vor permite să vă odihniți de la agitația orașului, înconjurându-vă cu tandrețe și frumusețe.

restaurant-chisinau-01

restaurant-chisinau-02

restaurant-chisinau-03

 

Sala pentru 90 de persoane

Noua sală de banchet din complexul suburban Ciocârlia îmbină armonios eleganța, romantismul și un sentiment de sărbătoare. Sala atrage prin libertatea spațiului, multă lumină care pătrunde prin ferestrele panoramice, de unde se deschide o vedere spre landșaftul îngrijit și spre terasa de vară! Designul restaurantului este realizat în stilul clasic modern. Interior laconic, gama de culori moderate, elemente simple și clare ale decorului, plus accente mici, cum ar fi grinzi de lemn și candelabre ... Nimic în plus, pentru a nu distrage oaspeții de senzațiile principale - gastronomice!
restaurant-chisinau-02-90

restaurant-chisinau-04-90

restaurant-chisinau-05-90

restaurant-chisinau-06-90

restaurant-chisinau-07-90

De asemenea, oaspeții se pot bucura de o terasă mare de vară, cu mobilier confortabil din lemn, înconjurat de landșaft verde.

O caracteristică distinctivă a complexului Ciocârlia este o bucătărie de înaltă calitate și variată, care include mâncăruri excelente. Mâncărurile și deserturile originale, servirea nestandardă vor decora seara plăcută! Personalul atent vă va oferi emoții plăcute, cu un nivel impecabil de deservire și o atitudine prietenoasă.

Ciocârlia are propriul teritoriu închis, cu o parcare mare. Teritoriul propriu vă permite să organizați, în cinstea evenimentului dumneavoastră important, focuri de artificii strălucitoare și chiar o prezentare pirotehnică.

restaurant-chisinau-03-90

Un mare plus al ambelor săli de banchet este prezența unei zone în aer liber pentru înregistrare. O curte de vară cu foișor și terasă este un alt avantaj pentru o nuntă. Sărbătorile zgomotoase întotdeauna fac ca oaspeții să dorească să respire și să se reîmprospăteze. Puteți dansa în curte...

restaurant-chisinau-01-90

Complexul suburban Ciocârlia: "Alegându-ne pe noi, alegeți nu numai o odihnă decentă, ci și un nivel înalt de deservire".

Adresa: șoseaua Balcani, 36
Tel.: +(373) 78 378 378