slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Data: 
Sărbătoare spectaculoasă: efecte speciale la nuntă

Transformați evenimentul dumneavoastră în unul cu adevărat memorabil cu efecte speciale la nuntă – un concept artistic deosebit și cu un impact foarte puternic în rândul oaspeților. Pentru organizarea unui show spectaculos în maximă siguranță, lăsați profesioniștii să se ocupe de toate aspectele. Care sunt programele pirotehnice recomandabile pentru a crea momente unice ne-au spus specialiștii companiei Jarr.md. Anume ei sunt cei care se ocupă de toate detaliile vizuale la nunți și evenimente de amploare.

 

Sesiune foto spectaculoasă

Este visul fiecărui cuplu ca după nuntă să rămână cu fotografii excepționale și pline de emotii, care au surprins cele mai fericite momente din viața lor. O idee inedită pentru ședința foto ar fi folosirea fumigenelor colorate! Acestea vor da culoare atât la propriu, cât și la figurat imaginilor, facându-le memorabile și mult mai spectaculoase. Efectul obtinut este unul deosebit și unic de fiecare dată.

jarr-md-arteficii 

 

Decorarea dansului mirilor

Dansul mirilor este cel mai emoționant și romantic moment al unei nunți. Adăugați-i un plus de strălucire, creați un cadru feeric, folosind artificii de interior cu scântei reci. Astfel de efecte speciale pot fi folosite în diferite locații, se deosebesc după culoare, înălțime și durata de ardere. O atenție deosebită o merită jeturile argintii, arată spectaculos la orice eveniment.

 

wedding-fireworks

 

Focuri de artificii pentru nuntă

Un foc de artificii este semnul unei nunți moderne și o încheiere cu adevărat spectaculoasă a petrecerii. Iar pentru ca totul să decurgă perfect, ar fi bine să alegeți cu mare atenție efectele pirotehnice. Încredințați această preocupare unei firme specializate - adevărați profesionișți care vor lansa bateria de artificii, în condiții de siguranță maximă.

Compania JARR vă oferă un sortiment variat de focuri de artificii de interior și de exterior, atât pentru profesioiști cât și amatori. Aceștia vor crea un joc spectaculos de lumini, transformând orice eveniment în unul plin de strălucire și emoții de neuitat.

 

Impact-Pyro

Principiile pe care se bazează activitatea companiei JARR:

  • Profesionalism – seriozitate, eficiență și colaborare stabilă cu toți clienții și partenerii;
  • Deținerea licenței și certificatului de calitate pentru produsele comercializate;
  • Abordare individuală și fiabilă a fiecărui client și partener;
  • Servicii și produse de înaltă calitate;
  • Respectarea legislației în vigoare.

weddings-devon-800x1200 

Adițional, compania garantează:

  • Livrarea produselor în termenii stabiliți;
  • Răspuns rapid la orice solicitare a clienților;
  • Fiecare produs este însoțit de certificat de conformitate;
  • Produse furnizate de producători europeni;
  • Cele mai bune oferte pentru achiziţii en-gros.

 

Chișinău, str. Alexandru cel bun 15
+37378000621
+37378000620
www.jarr.md