slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Data: 
Coral Viu: cum să utilizați culoarea principală a anului Pantone 2019 în nunta dumneavoastră

Dacă sunteți acea mireasă care dorește să urmeze cele mai noi tendințe de modă, atunci atrageți atenție culorii "Coral Viu" (Living Coral - 16-1546), recunoscută drept culoarea anului 2019, conform Institutului Pantone.

pantone-2019-nunta-moldova

Această culoare va fi soluția perfectă pentru cele mai curajoase fete care sunt gata să experimenteze și să transforme ziua nunții lor într-un eveniment memorabil și viu. Nuanța portocalie este aleasă de oameni energici și sociabili. Culoarea este saturată de optimism și oferă o stare de bucurie, nevoia pe care o are fiecare persoană de la naștere.

 


Pentru a corespunde tendințelor din 2019, nu este necesar să vă îmbrăcați toată în coral. Puteți completa buchetul cu o nuanță aprinsă sau puteți decora invitațiile de nuntă cu această culoare. Culoarea jucăușă de vară se potrivește pentru decorarea sălii destinate sărbătorii. Vrem să vă oferim cele mai interesante opțiuni pentru utilizarea "Coralului Viu" la nuntă.
 

 Invitațiile și programul de ceremonii pot fi scrise în diferite nuanțe a culorii aprinse. În ajutor vin fonturile și efectele speciale sub formă de umbră.
 
pantone-2019-nunta
 
invitatii-nunta-moldova-pantone-2019

 Un buchet superb cu flori portocalii este perfect pentru o fată care se căsătorește în timpul verii. Veți fi o mireasă care duce spre altar o rază de soare. 
 
buchet-miressei-chisinau-culoarea-coral

 Arcul de nuntă sau zona foto de asemenea, se decorează cu flori proaspete în nuanțe portocalii.
 
4_1

 Culoarea poate fi prezentă în rochiile domnișoarelor de onoare. Asta arată feminin și elegant.
 
bridesmaids-floral-coral-dresses 
 
wedding-coral-2019


 Un tort de nuntă colorat cu o paletă bogată de culori și decorat, de exemplu, cu ananas, va fi un hit la petrecerea de nuntă de pe plajă.
 
modern-wedding-cakes-mikkel-paige
 
 
13-coral-color-cake-cupcakes-photo-coral-cupcake-wedding-cake-peach-wedding-cupcakes-and

 Cele mai curajoase mirese care doresc ceva mai strălucitor decât rochia de mireasă obișnuită albă pot încerca o rochie care poate să ardă în razele apusului de soare. Versiunea aurie de la Leanne Marshall va impresiona multe fete.
 
leanne-marshall

 Butoniera coral completează perfect costumul mirelui, întroducându-l în tendințele modei din 2019.
 
2014_bridescom-Editorial_Images-09-Groom-Boutonniere-Ideas-Large-Groom-Boutonnieres-Harrison-Studio