slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Data: 
Fotomax: un studiou foto nou la Chișinău

Noul studiou   Fotomax de la Chișinău, care s-a deschis în această vară vă oferă posibilitatea să transformați în realitate cele mai îndrăznețe proiecte creative și vă oferă pentru aceasta 3 săli.

Loft - o camera cu zone de design interior "Lacul", "Scrânciob în beton", "Portal", "Pervaz". Sala are lumină naturală și lumină de studiou.

Sala cu fundaluri. Fotomax oferă o varietate de fundaluri de hârtie și fundaluri 3D, precum și o cicloramă albă pentru crearea unui fundal continuu.

 
 
Clasica de nuntă  - o sală cu lumină naturală și de studiou și cu zonele interioare elegante: "Peretele clasic", "Clasica de nuntă "," Dimineața miresei "," Ferestre ".
 
 
O varietate de zone de interior vă permit să creați fotografii de nuntă, individuale, familiale, pentru copii și comerciale.
 
Avantajele Fotomax:
✔ Închirierea studioului foto este disponibilă în orice moment, este necesar numai să faceți o rezervare la recepție. Închirierea studioului foto este oferit cu termenul de la 1 oră.
 
✔ Studioul este dotat cu echipament profesional Elinchrom și Menik, care va oferi o calitate înaltă sesiunii foto.
 
✔ Pentru o taxă suplimentară, este posibilă utilizarea unei mașini pentru fum, unui tunel ventilator sau a mesei pentru fotografierea obiectelor și macrobox.
 
✔ Serviciile unui asistent iluminator și ale make-up artistului vor contribui la crearea atmosferei necesare și a ținutei elegante.
 
✔ Profesioniștii Fotomax vă vor instrui să lucrați cu echipamentul studioului,  dacă va fi necesar.
 
Fotomax este un studiou foto modern, dotat cu aer condiționat și WI-FI gratuit. Pentru o bună dispoziție și o muncă roditoare, fotografului și clienților săi li se oferă câte o cafea aromată. Amplasarea sălilor este confortabilă, sălile pentru make-up și sălile pentru echipament vor face ziua fotografului extrem de productivă și nu va trebui să se abată din procesul creativ. Lângă studioul foto este o parcare păzită, confortabilă pentru vizitatori.
 
Адрес фотостудии в Chișinău: bd. Moscovei 21, MEZON, BLOC 2  
(+373) 60 699 662