slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Data: 
Restaurant MajestiC - a fost creat pentru sărbătoarea dumneavoastră!

Alegerea sălii de banchet este momentul cheie în pregătirea pentru orice sărbătoare. Așadar, secretul sărbătorilor ideale se află în detaliile care par nesemnificative, cum ar fi atenția față de oaspeți, deservirea, gustul și rafinamentul bucatelor, interiorul și decorul sălii.

Restaurant MajestiC este o combinație armonioasă dintre experiență și stil. Din momentul deschiderii până în prezent, în restaurant au fost organizate sute de nunți excepționale, aniversări, botezuri și alte evenimente importante.Restaurantul MajestiC le oferă oaspeților săi două săli de banchet luxoase, fiecare dintre ele având o intrare separată și o terasă proprie, ceea ce reprezintă un avantaj absolut. Interiorul elegant și decorul deosebit al sălilor de banchet adaugă stil și strălucire fiecărei sărbători.

Oliva Hall este creată în nuanțe aurii și găzduiește până la 200 de persoane. Decorul sălii de banchet fascinează și inspiră. Coloanele pictate, pereții basorelief și ornamentele elegante concepute de designeri vor oferi o tentă de rafinament oricărei sărbători. Oliva Hall este sala ideală pentru a sărbători o nuntă luxoasă, o aniversare sau botez.Bordo Hall este creat în nuanțe bordo și găzduiește până la 150 de persoane. Interiorul sălii de banchet transferă oaspeții în epoca fascinantă a romantismului. Coloanele falnice, pereții decorați cu ornamente aurii, candelabrele elegante - creează o iluminare moale de basm. Atmosfera confortabilă a sălii este ideală pentru nunți, zile de naștere sau petreceri corporative. Ieșirea la terasă în aer liber vă permite să întâlniți oaspeții sau să vă odihniți de distracția zgomotoasă caracteristică evenimentelor mari, savurând o ceașcă aromată de ceai sau cafea.Restaurantul MajestiC este renumit pentru bucătăria sa rafinată, oferind oaspeților săi adevărate capodopere culinare din bucătăria moldovenească și europeană. Servirea originală a bucatelor și deservirea impecabilă nu vor lăsa nici un vizitator indiferent.

Sala de banchet MajestiC - alegerea perfectă pentru sărbătoarea dumneavoastră!  

Adresa str. Calea Orheiului, 22.
Telefon: +373 22 00 99 77; +373 79 01 99 77