slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Data: 
Organizer-ul de nuntă online de pe site-ul LumeaMireselor.md - este cel mai devotat ajutor al mireselor

Planificarea nunții necesită prea mult timp și efort? Nu găsiți înregistrările necesare în carnețel?
 
Începeți să planificați nunta online pe site-ul LumeaMireselor.md. Asistentul online este o baghetă magică reală pentru miresele moderne. În agitația de nuntă, este ușor să omiteți detaliile importante, fără de care nu veți obține rezultatul pe care l-ați așteptat.
 
 
Aranjați toate treburile de nuntă pe rafturi în doar 1-2 ore: programul zilnic, bugetul, cadourile, amplasarea invitaților, contactele tuturor profesioniștilor din industria nunților.
 
În organizer-ul nostru, preconizat pentru planificarea nunților, puteți întocmi lista lucrurilor care trebuie neapărat finalizate.
Organizați-vă timpul corect, astfel încât să nu vă scape nimic!
 
 
Site-ul online al miresei - este cartea de vizită a nunții dumneavoastră. Aici puteți specifica tema nunții, paleta de culori selectată, dress code-ul pentru oaspeții, puteți întocmi o listă de cadouri dorite și nedorite și indica locul ceremoniei pe hartă.
 
Întocmiți o listă de invitați online și oferiți-le link către site-ul dumneavoastră de nuntă, pentru ca ei să afle mai multe informații despre viitoarea sărbătoare.
 
 
Planificați-vă bugetul de nuntă cu un calculator online convenabil. Această metodă vă va ajuta să prevedeți fiecare detaliu și să înțelegeți unde puteți economisi și cât poate costa nunta viselor dumneavoastră.
 
 
Întocmiți o listă online cu toți profesioniștii de nuntă de care puteți avea nevoie și datele lor de contact. Datele ordonate vă vor permite să găsiți în orice moment numărul de telefon potrivit sau adresa de email a contractantului.
 
Avantajul indiscutabil al organizer-ului online este mobilitatea și multifuncționalitatea. La orice oră și oriunde ați fi, puteți vedea informațiile necesare sau puteți efectua modificări.
 
Planificarea nunții tale începe pe LumeaMireselor.md!