slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Data: 
Fii Mireasă Norocoasă

Vă invităm să fiți alături de noi de acest eveniment dedicate viitoarelor Mireselor, 3 mai Joi la Marry Me Banquet Hall! Aici vom aduna la  seminarul Fii Mireasa Altfel 101 cupluri,  si unde vom afla cine este Mireasa Norocoasa a Anului 2018!

Revista Mireasa și Mirele a învățat din cei peste 10 ani de activitate în domeniul larg al evenimentelor publice și private, ce înseamnă un eveniment perfect cu toate elementele sale îmbinate armonios și acum vă invităm la un eveniment care anul trecut a spart toate tiparele și a inspirat zeci de mirese să își faca NUNTA ALTFEL, să fie ALTFEL DE MIRESE!
 

Anul asta facem și mai mare senzație! Combinăm două marci de evenimente grandioase FII MIREASA ALTFEL și FII MIREASĂ NOROCOASĂ. Primul seminar-tombolă din MOLDOVA dedicat în exclusivitate mirilor care-și au programată nunta în 2018-2019!

Marele premiu pentru Tombolă este: Coperta revistei Mireasa și Mirele, Rochie de Mireasa, Buketul Miresei de la Bantik.md. Un décorpentru nunta cu flori decorative de la Ideal Decor. Eventis Band cu muzica pentru un eveniment de familie. Doina Danielean Moderatoare pentru Jurăminte și plus 30% reducere moderarea nunții. Alina Ciobanu de la Agentia Mireasa va organiza mirilor un eveniment gratuit, iar cei de la Fine Gold  vor confecționa verighetele mirilor. Dansatori Stop&Dance cu Cristina Mihai ce vor dansa la evenimentul lor, iar Videograful Suvorov le va oferi un Love Story cu fotosesiune si salon de Frumusete Seasons - vor oferi imaginea Miresei.

Cu respect, Carolina Vizir – director revista Mireasa și Mirele

Fii Mireasă Norocoasă>>