slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Data: 
Ne pregătim pentru nuntă: pielea perfectă a feţei

În ajunul unui eveniment atât de important ca nunta, dorim să arătăm nu bine, dar perfect. Pielea curată și bine îngrijită a feței - garanția că machiajul se va aranja bine și va arăta natural. În plus, pielea frumoasă vă permite să evitați efectul "mască", deoarece dacă fața este în stare bună, atunci nu este nevoie să aplicați un strat gros de produse de tonifiere.
 
Nu merită să experimentăm cu produse cosmetice noi cu câteva zile înainte de nuntă, iar utilizarea lor din timp în procedurile de îngrijire - este binevenită. Am pregătit o revizuire a produselor cosmetice pentru curățarea și îngrijirea pielii faciale, care nu numai că vă vor ajuta la pregătirea pielii pentru un eveniment important, dar vor arată bine în fiecare zi.

 

Gel-peeling sau gel-roll - peeling fin, eficient și nedureros

Produs eficient pentru curățarea pielii, cu extract de gleditsia și fasole mung. Se aplică pe pielea curată și uscată cu un strat subțire și se masează cu mișcări circulare. Ca urmare, produsul se transformă în particule albe (celuloză), care alunecă de pe față. După procedură, pielea devine netedă și strălucește. Peelingul moale este potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea delicată și sensibilă.aspasia-gel

Mască cu cenușă vulcanică pentru curățarea profundă
 
Produsul îndepărtează cu ușurință punctele negre de pe față și strânge porii măriţi. Pielea după folosirea măștii devine fină și catifelată. În plus, masca are un efect antiinflamator, netezește ridurile fine, îmbunătățește culoarea tenului, ajută la reînnoirea epidermei și oferă un efect mat. Masca cu cenușă vulcanică este potrivită pentru îngrijirea zilnică de bază.

maska-vulkanicheskii-pepel_1

Mono-ser profesional de melci - un remediu magic pentru piele
 
Produsul cosmetic care posedă cu adevărat proprietăți magice: netezește ridurile, vindecă răni fine, îndepărtează cosurile, îndepărtează urmele de pigmentare. Și toate acestea datorită mucinei de melc!
 
Natura a înzestrat melcii cu două tipuri de secreții. Unul ajută melcul să alunece pe suprafațe, iar al doilea îi vindecă rănile - mucina.
 

Улиточный муцин

100% mono-ser pur cu mucină de melci Carestory Snail Mucin Filtrate 100 de la RAMOSU - acesta este un dar al naturii care are proprietăţi incredibile: exfoliere, hidratare, anti-acnee, efectul mat al regiunilor cu ten gras, restabilire, anti-îmbătrânire, creşterea elasticităţii pielii, creşterea fermităţii pielii, reducerea vizibilităţii cicatricilor, netezirea tonului pielii.

Mucin-chisinau

Fiole hialuronice cu greutate moleculară scăzută - super hidratare și regenerare
 
Acest remediu permite pielii să rămână nu doar hidratată timp de 24 de ore, dar şi creează straturi protectoare care împiedică pierderea umezelii și sporesc elasticitatea pielii. Și, de asemenea, îmbunătățește procesul de regenerare și restabileşte pielea după procedurile cosmetice.
Ramosy_hyaluronic_acid-800x800
Spumă de curățare - curăță cu grijă pielea
 
Spuma CELLCNO Triple Foaming Cleanser reglează echilibrul acido-bazic al pielii, iar apa minerală din compoziție lasă pielea hidratată și radiantă. Certificatele ecologice confirmă compoziția organică: grapefruit, ceai verde, muşeţel, rozmarin, calendulă și alte ingrediente naturale.
Пенка CELLCNO Triple Foaming Cleanser
Пенка CELLCNO Triple Foaming Cleanser
Cosmetică coreeană în Moldova, pentru îngrijirea profesională și la domiciliu,3H LAND.