slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Data: 
Un arbore - cadoul perfect pentru tinerii însurăței

Atunci când mergeți la nuntă, vreți să le oferiți mirelui și miresei un cadou deosebit, care să marcheze un nou început și să le ofere emoții inedite. Cel mai des, mirii primesc buchete de flori, suveniruri sau ceva pentru casă. Dvs însă vreți să fiți mai original și niciuna dintre aceste variante nu este potrivită. În acest caz, vă propunem să îi dăruiți tinerei familii o nouă viață, iar mai exact, un arbore.

Proiectul non-profit Verde.md vă oferă posibilitatea să marcați începutul vieții de familie a prietenilor Dvs, dăruindu-le un copac. Trebuie să alegeți tipul arborelui, locul în care să fie sădit, iar echipa Verde.md vă expediază un certificat-cadou, pe care îl oferiți tinerilor în ziua nunții.

fdda21793f85a69905ec1fc505bdd0dc 

Astfel, arborele va crește și va prinde rădăcini odată cu familia nou-formată, iar soții vor urmări cum evoluează relația lor prin prisma acestuia. Un copac va bucura sufletul primăveri la rând cu mugurii săi înfloriți, va răcori zeci de veri cu umbra lui și va aduce nostalgia în fiecare toamnă. Un copac este un cadou viu care te face să trăiești noi și noi sentimente, iar peste ani, mirii vor povesti povești nepoților sub coroana deasă a acestuia.

7f66ccba328cd84329c3e2a3a188709e 

Verde.md este eco-proiectul non-profit care are scopul de a transforma Chișinăul într-un oraș Mai verde și mai frumos. Fiecare cetățean sau oaspete al orașului are posibilitatea să sădească un copac în cadrul acestui proiect, iar în afară de faptul că veți dărui o gură de aer proaspăt orașului, vă oferim posibilitatea să faceți fericite persoanele dragi.

Un arbore poate înlocui zeci de flori și cadouri, iar dăruind celor dragi un copac, veți uimi prin originalitate. Copacul este un cadou pentru o viață întreagă, de care se vor putea bucura și generațiile viitoare.

Achiziționați certificatul-cadou în doar câțiva pași, accesând acest link: verde.md