slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Data: 
Tendinţele ţinutei de nuntă a miresei pentru anul 2017 de la salonul de frumuseţe Andrei Cocieru

Salonul Andrei Cocieru este considerat ca unul dintre cele mai bune saloane ale orașului. Echipa de profesionişti ai salonului creează imagini individuale atât pentru viața de zi cu zi, cât și pentru ocazii mai speciale. Cum trebuie să arate coafura şi machiajul de mireasă în acest sezon ne va explica celebrul stilist-coafor - Andrei Cocieru şi make-up artistul de frunte - Livia Cirimpei.

salon-de-frumusete-andrei-cocieru-chisinau 

Tendinţele coafurii de nuntă de la Andrei Cocieru

Principalele tendințe ale coafurilor pentru mireasă în acest sezon sunt volumul, fineţea și naturalețea. Cele mai solicitate sunt coafurile cu bucle, în care volumul se combină perfect cu uşurinţa. Foarte atractiv arată coafurile lejere. Ele oferă senzaţia că mireasa doar s-a pieptănat uşor înainte de a apărea în faţa oaspeţilor. 

salon-de-frumuseţe-Andrei-Cocieru-Chisinau salon-de-frumuseţe-Andrei-Cocieru

Tendinţele-ţinutei-de-nuntă-a-miresei-pentru-anul. 

O variație pe tema naturaleței poate fi combinația unui coc mic și a buclelor sau a buclelor și împletiturilor în stil renascentist. În acest caz, părul de pe frunte nu trebuie neapărat să fie strâns - bretonul rămâne foarte relevant și popular în aranjarea părului pentru nuntă în 2017. În general, starea de spirit romantică este în vogă, ceea ce presupune fire despletite, valuri uşoare care cad liber din coc sau care iese din împletitură.

Domnişoarelor cu părul scurt le este recomandată aranjarea părului în stilul flapper. Ea va fi optimă atât pentru tunsorile cu breton, cât şi fără. Un farmec special în această coafură va fi oferit de bucle sau valuri - în aşa mod, ţinuta miresei va deveni uşor provocatoare dar în acelaşi timp unică.

Clasica atemporală Coco Chanel rămâne actuală şi în acest sezon de nuntă. Iar stilul "rock-metal" - este un adevărat "truc" al anului 2017. Pentru crearea acestuia, părul la început se ondulează, apoi se usucă. Buclele voluminoase se fixează cu soluţii speciale iar cele mici se aranjează în vânt sau cu ajutorul uscătorului. În rezultat obţinem o tunsoare voluminoasă care este în concordanță cu tendințele modei. O altă variantă în stilul Casual&Smart Casual: părul se aranjează valuri, separând câteva şuviţe. Mai târziu ele se împletesc sau se lasă să cadă liber, în dependenţă de forma feţei la domnişoară.

tendinţele_coafurii_de_nuntă_de_la_Andrei_Cocieru mireasa-in-Moldova

IMG_1736 копияcolor cicieru-andrei

nunta-in-moldova

Tendinţele în machiajul de nuntă de la Livia Cirimpei 

În machiajul de nuntă a acestui sezon, ca şi în coafurile de nuntă, criteriul de bază este naturalețea. Astăzi, frumusețea naturală este la modă, de aceea, accentul principal îl facem pe pielea feței miresei. Ea trebuie să fie sănătoasă, netedă şi strălucitoare. La dispoziția unui make-up artist bun sunt foarte multe soluții, care vă permit să faceți din pielea voastră o minune adevărată.

Tendinţele_în_machiajul_de_nuntă_2017-de_la_Livia_Cirimpei

cocieru-andrei-salon-beauty

Machiajul se elaborează în stilul NUDE, pentru care sunt folosite nuanțe fine, pastelate, menite să evidențieze frumusețea naturală a miresei. Cu toate acestea, nu sunt excluse câteva accente vii în machiaj, potrivite pentru crearea unui chic în ținută. Cel mai important este ca ținuta creată să fie armonioasă şi să corespundă stării de spirit a miresei. Fiecare femeie e unică, şi fiecare machiaj creat profesional, trebuie să evidențieze stilul ei individual. Sarcina principală a make-up artistului este crearea unei imagini în care mireasa se va simți confortabil. Atunci, starea bună de spirit şi zâmbetul minunat pe buzele miresei vor transmite ritmul potrivit petrecerii de nuntă.

salon-krasoti-Andrei-cocieru

În salonul lui Andrei Cocieru, fiecare mireasă va primi recomandări profesionale în ceea ce ține elaborarea unei ținute armonioase de nuntă. De realizarea acestei capodopere se vor ocupa profesionişti experimentați, iar miresei îi va rămâne să se odihnească şi să primească cele mai plăcute emoții în cea mai importantă zi pentru ea.

salon-krasoti-v-kishineve

Salon Andrei Cocieru

Chișinău, str. Natalia Gheorghiu, 30

+(373) 68 002 449

andreicocieru.md