slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Data: 
Brad Pitt şi Angelina Jolie au declarat oficial că divorţează


Cel mai frumos cuplu din Hollywood a declarat oficial că se desparte. Spre regretul fanilor săi, Brad Pitt şi Angelina Jolie, în curând, vor divorţa.



Cuplul este împreună de 12 ani şi au 6 copii, dintre care 3 sunt copii biologici. În data de 23 august 2014, Pitt şi Jolie au avut o frumoasă nuntă în Franţa, dar nici ea, nici copiii nu au putut reuni cuplul care se iubea şi reînvia căsnicia de odinioară.



Motivul oficial al divorţului este «neînţelegeri ireconciliabile», parţial, din cauza diferitor abordări vizavi de educaţia copiilor. Angelina insistă ca copii să rămână cu ea, pentru că Brad e prea sever ca părinte. Se zvoneşte că actriţa nu mai vrea să accepte patima băuturii şi fumatul marijuanei, de care face abuz Brad.



Ultima picătură a fost zvonurile că Pitt are o idilă cu colega sa de platou, Marion Cotillard, pe care mulţi o numesc motivul principal al despărţirii.



În ultimu timp, Angelina atrage o atenţie sporită sănătăţii sale. S-a schimbat mult, nu mai este rebelă ca înainte. Probabil, Brad, care preferă să trăiască viaţa din plin, nu e pregătit pentru o căsnicie. Povestea se repetă, a mai trăit acest gen de stagnare în relaţia cu Jennifer Aniston. Atunci, anume Jolie a fost acea scânteie, care i-a aprins inima.



Acum această flacără a dragostei s-a stins, dar înainte îl aşteaptă o relaţie nouă! Iar asta înseamnă că, în curând, e posibil să aflăm despre cupluri noi, cereri în căsătorie, logodne şi nunţi ai celor doi minunaţi actori din Hollywood. Urmăriţi noutăţile pe portalul MirNevest.md şi veţi fi la curent cu ultimile noutăți!