slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left
Предыдущая
компания

Restaurant Capitoles Park

Следующая
компания
Data: 

Cadouri și promoții de la restaurantul Capitoles Park

Nunta în Capitoles Park
 
Pentru tinerii care au decis să-și sărbătorească nunta în complexul Capitoles Park, este valabilă oferta de nuntă: apartament pentru tinerii căsătoriţi cadou!
 
Un apartament confortabil unde vă puteți relaxa liniștit după petrecerea intensă de nuntă. Apartamentul are un dormitor, o bucătărie confortabilă mică, cameră de baie și o cameră de zi, unde puteți păstra cadourile de la nuntă. În plus, puteți utiliza un seif pentru păstrarea unor cadouri deosebit de valoroase.

Nunta în Capilotes Parc
 
Botezul și sărbătorile pentru copii în Capitoles Park
 
Restaurantul nostru are grijă de confortul celor mai mici oaspeți și al mamelor lor. Dispunem de o cameră special amenajată pentru mamele cu copii, în care există mini-bucătărie, pătuc, canapea, televizor. În plus, în sala de banchet, echipa noastră va amenaja un colț cu jucării pentru copii, leagăne, măsuţe și scăunele. Capitoles Park are grijă ca dvs. și oaspeții dvs. să vă simțiți comod și confortabil.
 
Ofertă de iarnă
 
O ofertă specială de iarnă pentru cei care au decis să organizeze o sărbătoare grandioasă cu un număr mare de invitați. La rezervarea sălii mari Grand Hall, vă oferim sala Piano Hall complet gratuit pentru întâlnirea oaspeților, și la alegere Candy Bar sau fourchette. Pentru sărbătorile din sezonul cald oferim o terasă confortabilă la al doilea nivel al restaurantului nostru.
 
Ofertă de iarna în Capitoles Park
 
Complexul Capitoles Park din Chișinău este situat la Botanica, Parcul Valea Trandafirilor.
 
Detalii la telefon (+373) 69 408 912

Contacte