slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left
Предыдущая
компания

STUDIO SARM

Следующая
компания
Data: 

Foto Live - serviciu NOU de la studioul ŞARM

Studioul de producţie ŞARM a lansat un nou serviciu pe piaţa serviciilor de nuntă - foto live. Acesta a devenit posibil datorită achiziţiilor de ultimă generaţie ale studioului - două ecrane TV performante 3D, Full HD care pot fi conectate la orice notebook şi aparat foto.

Să explicăm puţin. Imaginaţi-vă că mergeţi la un eveniment, faceţi poze şi le vedeţi imediat proiectate pe ecraneledin sală. Nu-i aşa că e curios, surprinzător şi foarte frumos? Şi noi suntem de aceeaşi părere.

Lista avantajelor acestor ecrane nu se încheie aici, din contra, abia începe. Dacă organizaţi nunta şi vreţi să prezentaţi invitaţilor filmuleţul Love story, imagini de la cununia civilă şi religioasă nu va trebui să stingeţi luminile în sală şi nici să aduceţi echipament suplimentar, va fi nevoie doar de un notebook şi ecranele polifuncţionale de ultimă generaţie ale studioului Şarm care pot fi închiriate în acest scop.

În situaţia în care la evenimentul dumneavoastră nu au reuşit să ajungă cei dragi din străinătate, aveţi opţiunea conversaţii, conferinţe Skype pe ecrane. Este cu siguranţă cea mai bună idée de a pune la cale o reântâlnire emoţionantă şi de neuitat.

Spectrul serviciilor studioului este foarte larg, acestea pot fi angajate pentru diverse evenimente gen conferinţe, prezentări, lansări, dar şi ceremonii private.

Cât despre echipa studioului Şarm, în frunte cu profesionistul Serghei Bucico, ei sunt un adevărat generator de idei şi o sursă inepuizabilă de inspiraţie, acesta este motivul din care sunt foarte solicitaţi şi bine cotaţi pe piaţa serviciilor foto-video din Moldova. Pentru a avea acces la toate informaţiile despre serviciile prestate accesaţi site-ul studioului>>

Contacte