slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Interviu cu un Profesionist

 

SFATURI UTILE DE LA PROFESIONIŞTI. CITIŢI. INSPIRAŢI-VĂ. PREGĂTIŢI-VĂ DE NUNTĂ ÎMPREUNĂ CU NOI!

+Добавить Категории
Дата: 

Olesea Potolinschi – consultant la Wedding Show Room Două Inimi

Portalul MirNevest.md a luat interviu de la consultantul Wedding Show Room Două Inimi – Olesea Potolinschi. A fost o discuţie foarte interesantă şi informativă. Olesea a dat sfaturi preţioase mireselor despre alegerea corectă a unei rochii de nuntă şi des

Portalul MirNevest.md a luat interviu de la consultantul Wedding Show Room Două Inimi – Olesea Potolinschi. A fost o discuţie foarte interesantă şi informativă. Olesea a dat sfaturi preţioase mireselor despre alegerea corectă a unei rochii de nuntă şi despre planurile de viitor.

Vă rog să ne povestiţi despre colecţia Dvs din anul 2016. 
Cu ce vă bucuraţi clienţii în acest sezon?

În fiecare sezon ne gândim cu mare atenţie la colecţiile de nuntă şi la ţinutele de seară, ca oaspeţii noştri întotdeauna să poată găsi ceea ce-şi doresc. Lucrând deja al 9-lea an, noi ştim preferinţele tinerilor, studiem tendinţele noi, care permit să creăm rochii, care le plac clienţilor şi sunt populare. 
 

 Wedding Show Room  Două Inimi  

Colecţia rochiilor de nuntă pentru anul 2016 de la Wedding Show Room Doua Inimi include mai multe modele, începând de la rochii tip „sirenă”, până la rochii de nuntă scurte. În acelaşi timp, fiecare model de rochie este prezentat în diferite executări.Rochiile sunt cusute din diferite stofe, puteţi alege un model din mătase, dantelă sau altă stofă. Datorită diversităţii vaste a rochiilor din salonul nostru, orice mireasă îşi poate găsi rochia mult dorită. 
 

 Wedding Show Room  Două Inimi  


Colecţia ţinutelor de seară
, de asemenea, este diversă: cu rochii lungi, dar şi scurte. Avem şi o colecţie impresionantă de rochii pentru copii. 
 

 Wedding Show Room  Două Inimi

Wedding Show Room Două Inimi 

 

În acest sezon îi bucurăm pe clienţii noştri cu un bonus: a doua rochie la jumătate de preţ. Deseori, miresele şi nănaşele aleg acelaşi model de rochii pentru nuntă, în salonul nostru, pentru a doua rochie acestea pot benefecia de o reducere de 50%.


Cum decurge colaborarea cu miresele şi alegerea rochiei de nuntă?

Prima noastră întâlnire cu mireasa durează în jur de o oră. În acest timp comunicăm, ne cunoaştem, probăm diferite rochii, ca să înţelegem ce îi este pe plac şi ce i se potriveşte. Fiecare mireasă are preferinţele sale şi noi ne străduim să le luăm în considerare. În timpul vizitei la croitor, mireasa alege rochia şi cu două săptămâni înainte de nuntă, noi o invităm pentru o probă finală, ca să ajustăm rochia pe siluetă sau pe lungime. 
 

 Wedding Show Room  Două Inimi  


Dacă mireasa vrea să modifice ceva în rochie – acest lucru e posibil. De exemplu, să schimbăm cureluşa, bretelele sau alte detalii. Avem toate modelele de rochii, dar dacă mireasa nu a găsit ceva pe placul ei, noi putem coase rochia la comandă.Pentru a crea o rochie e nevoie de mult timp şi multe probe.
 

Salon de Mariaj Doua Inimi. Chisinau  

 

Acum coasem o rochie superbă la comandă. Mireasa a căutat mult timp un anumit model, dar nu l-a putut găsi nici peste hotare. Vine la noi pentru probe din alt oraş. Rochia cu adevărat va fi exclusivistă. Doar pentru fustă şi trena de 5 metri am folosit aproape 200 metri de stofă. Nu orice mireasă ar purta o astfel de rochie. Trebuie să ştii să o porţi.

 

Ne bucurăm când miresele noastre revin la noi după ţinute de seară în calitate de nănaşe sau invitaţi la nuntă. Pentru noi e o dovadă că au rămas mulţumite. 
 

 Wedding Show Room  Două Inimi  


După spusele clienţilor noştri, avem preţuri adecvate pentru buzunarul lor, şi asta ne bucură. Chiar şi miresele cu un buget modest pot găsi la noi o rochie frumoasă. Ne străduim să fim accesibili pentru clienţii noştri. Înţelegem că unele mirese au un buget minim, dar în pofida acestui fapt, toate vor să fie frumoase în această zi. Încercăm să găsim o variantă optimă pentru fiecare mireasă. Pentru noi e important ca mireasa să iasă din salonul nostru mulţumită şi fericită.

 

Care sunt sfaturile pentru mirese?

 

În primul rând, alegând rochia, trebuie de luat în considerare parametrii siluetei. Se întâmplă că la noi vine o mireasă de statură joasă, care neapărat vrea o rochie tip „sirenă”, dar după probă îşi dă seama că, totuşi, nu este modelul ei. Modelul tip „sirenă” se potriveşte mireselor mai înalte. Pentru miresele cu statură joasă, e preferabil modelul de tip A, cu parte de sus acoperită, ori rochie voluminoasă de tip „prinţesă”.

Wedding Show Room Două Inimi 


Pentru miresele cu forme, de asemnea, se potriveşte modelul cu silueta A, cu partea de sus acoperită. Acest tip de rochie va ascunde neajunsurile siluetei şi face mireasa să arate elegant şi rafinat.

În  al doilea rând, trebuie să se ţină cont că în afară de rochia de nuntă, mireasa va avea machiaj, coafură şi accesorii, de aceea, exagerările sunt de prisos. Acum multe mirese înţeleg acest lucru şi aleg rochii în stil minimalist.

Wedding Show Room Două Inimi

În rândul trei, nu lăsaţi alegerea rochiei pentru ultimul moment. E preferabil să începeţi căutările din timp, cel puţin, cu patru luni înainte de nuntă. Când mireasa vine să-şi aleagă o rochie în ajunul nunţii, multe rochii deja sunt rezervate şi e nevoită să aleagă din ce a mai rămas, deoarece nu reuşim să coasem o altă rochie într-un timp atât de scurt. În acest caz, mireasa alege nu ceea ce-i place, dar ce avem în salon.

Wedding Show Room Două Inimi 

 

În  al patrulea rând, nu alegeţi rochia băzându-vă pe multe păreri. Din experienţa noastră, cei mai buni sfătuitori sunt părinţii, surorile sau nănaşa. Cel mai sincer sfat vine din partea celor dragi. Când mireasa vine cu prietenele sale, aceasta nu e cea mai bună variantă pentru ea. Astfel, ea îşi complică alegerea.


Care sunt planurile Dvs pentru viitor?

În timpul apropiat, planificăm să ne extindem salonul, etajul doi este aproape gata. La etajul doi va fi încă o sală cu cabine de probă , ca miresele să se simtă confortabil şi să nu stea la coadă aşteptând, iar noi să le oferim maximul atenţiei.


Wedding Show Room Două Inimi

Wedding Show Room Două Inimi

Wedding Show Room Două Inimi>>
Chișinău, str. Eminescu 42, of. 9
(+373 22) 21 24 60

(+373) 69 31 45 63