slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Fashion & Beauty

 

ARTICOLE DESPRE MODA DE NUNTĂ ŞI FRUMUSEŢE. URM ĂRIŢI ULTIMELE TENDINŢE ÎMPREUNĂ CU NOI! 

+Добавить Категории
Дата: 

Ținută extravagantă a miresei de la designerul moldovean la Paris Fashion Week

Paris Fashion Week este un eveniment grandios care atrage către sine o atenție sporită din partea iubitorilor de modă și a presei. Mulți designeri din diferite părți ale lumii visează să prezinte colecția sa la acest eveniment semnificativ. În acest an, designerul și fondatorul mărcii Morphine, Sergeevich Ekaterina, a avut onoarea să fie invitată la Paris Fashion Week.
 
 
Respingând toate prejudecățile, Ekaterina a condus pe podium o mireasă în "varenki" cu o trenă fină din tul și într-o jachetă de piele cu franjuri și mărgele.
 
În interviul acordat pentru BeautyClub.md, Ekaterina a povestit ceea ce a dictat această alegere neobișnuită: "Amintiți-vă câte fete rebele și eu însumi cândva au visat să se căsătorească în blugi obișnuiți cu adidași albi... Suntem în secolul 21 și demult timp nu există loc pentru prejudecăți, a venit timpul când în Lumea Modei este posibil tot!"
 
Cine știe, poate această ținută va atrage multe fete și foarte curând mirese în diferite țări ale lumii vor merge spre altar într-un costum denim de la Morphine.