slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Fashion & Beauty

 

ARTICOLE DESPRE MODA DE NUNTĂ ŞI FRUMUSEŢE. URM ĂRIŢI ULTIMELE TENDINŢE ÎMPREUNĂ CU NOI! 

+Добавить Категории
Дата: 

9 tendințe ale toamnei anului 2018, pe care trebuie să le știe miresele

Pelerine în stil prinţesă

Designerii ne îndeamnă să descoperim Alba ca Zăpada din interiorul nostru în ziua nunții. Lăsați vălul, dar în locul lui optați pentru rochia de mireasă cu o pelerină foarte elegantă. La săptămâna modei de nunți a fost prezentată o varietate de pelerine de nuntă, iar noi credem că miresele viitorului sezon vor adora această tendință.

 

Rochiile de mireasă cu pelerine pot fi găsite în colecția lui Lorenzo Rossi la Chișinău, sau în alte colecții și la comanda croirii individuale.

Jachete de nuntă

Nu te simți prințesă pentru stilul de nuntă Disney? Nici o problemă! O jachetă de nuntă stilată pentru motocicliști este o alegere excelentă pentru miresele curajoase care iubesc originalitatea.

 

 Mâneci separate

Numiți această tendință evoluția umerilor deschiși la mireasă. Mânecile separate, au fost una dintre tendințele clare pe care le-am observat - de la voluminoasele până la elegante şi dantelate, ele creează impresia de rochie fără bretele.

 

 Rochii de lungime medie

Chemați toți fanii Audrey Hepburn! Lungimea medie a rochiei de mireasă, se pare că este luată din garderoba zeiței ecranelor anilor '50. Designerii vor crea modele modeste pentru toamna viitoare.

Rochiile de nuntă până la mijlocul gleznei au fost pe toate podiumurile. Această tendință frumosă este concepută pentru miresele care preferă un stil de epocă clasică.

 

 Nuanțe roz și nuanțe ale pielii

Tendința Ruddy ia o nouă întorsătură în variațiile de roz și în culorile pielii.

De la roz deschis și piersic de la Naeem Khan, până la nuanțe moi ale pielii de la Elie Saab, Alexandra Grecco, Inbal Dror și alţii. Această tendință romantică va rămâne aici.

 

 Mini

Rochii scurte pentru miresele toamnei 2018! Dacă pe podium au fost o mulțime de rochii modeste de lungime medie, aceasta nu înseamnă că designerii nu au mers mai departe atunci când a venit vorba despre rochii de mireasă mini și chiar pantaloni scurți.

  

Aici veți vedea fuste-mini, salopete, costume scurte - în anul următor mireasele vor trebui să îndrăznească să se descopere.

 Pantaloni de nuntă

Cine poartă pantaloni? Mireasa! Majoritatea designerilor au prezentat cel puțin o salopetă sau o pereche de pantaloni în colecțiile lor.

 

Funde pe umăr - nu sunt străine în rotația tendințelor rochiilor de nuntă. În acest sezon este pus un nou accent pe clasică.

 

 Minimalismul modern

Uneori simplitatea este cea mai bună! Și este tocmai în cazul acestor rochii de mireasă uimitoare! Nici o confuzie și grabă pentru astfel de ținute pure și moderne care ne fac să ne fie dor de minimalismul anilor '90!